Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Opleidingen

Hier kunt u een overzicht vinden van al onze opleidingen. Klik hieronder of u het overzicht wilt zien van de NLP opleidingen of de systemisch werk opleidingen

NLP opleidingen

NLP, oftewel Neuro Linguïstisch Programmeren, is een methode waarmee het mogelijk is inzicht te krijgen in hoe iemand de werkelijkheid waarneemt. Daarnaast is NLP een methode die mogelijkheden biedt om dingen op een andere manier te bekijken.

Het doel van een NLP opleiding is dan ook het begrijpen van dat wat je waarneemt en vervolgens je patronen hierop te veranderen. Het leidt tot inzicht en verandering met meer persoonlijke effectiviteit, flexibele communicatie en veranderingen in denken en doen.

Systemisch werk opleidingen

Iedereen is onderdeel van één of meerdere leefsystemen: gezin, familie of een team van collega’s. Hellinger, de grondlegger van systemisch werk, heeft ontdekt dat er wetmatigheden en ordeningen zijn in elk systeem die vaak voor ons blote oog verborgen blijven. Ervaar je problemen of belemmeringen die lastig te verklaren zijn, dan kan

een familie- of systeemopstelling deze verborgen dynamieken zichtbaar maken. Systemisch Werk opleidingen leren je hoe. Vidarte biedt een aantal programma’s waarin je jouw manier van ‘bewegen binnen systemen’ gaat ervaren en je tevens leert werken met deze systemische aanpak. Bij Vidarte kun je jezelf opleiden tot trainer & opleider.