Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Persoonlijk traject

Samen met je begeleider (opleider van Vidarte) maak je een planning en start je met het vervolg van jouw leerpad.

Theorie en praktijk

Leer via zelfstudie, reflecteer in groepen en doe praktijkervaring op in Systemisch Werk. Dit vormt de kern van deze opleiding

Afstudeer-programma

Je combineert kennis en praktijk door een theorietoets en een praktijktoets af te leggen. Vervolgens creëer je een werkstuk een presenteer je deze.

Certificering

Word je trainer Systemisch Werk dan krijg je ook het NOBTRA-certificaat Post-HBO-trainer. Bij Systemisch Werk-coach hoort het certificaat van de NOBCO.

Aan de slag

Iedereen is onderdeel van één of meerdere leefsystemen: gezin, familie of een team van collega’s. Ervaar je problemen of belemmeringen die lastig te verklaren zijn, dan kan een familie- of systeemopstelling deze verborgen dynamieken zichtbaar maken. Systemisch Werk opleidingen leren je hoe.

Partner, ouder, vriend of vriendin
Leerkracht, docent, trainer
Medewerker, leidinggevende, manager

Meld je hier aan

Onze systemisch werk trainers

Yvonne Stams
Trainer systemisch werk / opsteller / auteur
Peter Dalmeijer
Directeur / trainer / coach / auteur
Liesbeth van Beekveld
Trainer / opsteller / (team)-coach

Startdata Professioneel trainer/coach systemisch werk

Startdatum

Prijs

Locatie

Nog geen data van bekend.

Toch nog even sparren?

Wil je zeker weten dat dit de juiste opleiding voor jou is? Onze toppers staan voor je klaar om je te helpen met jouw keuze.

Contact opnemen