Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Organisatie

Hoe krijgen we “alignment” in de organisatie, van strategie en tactiek naar operatie? Hoe krijgen we grip op de onderstroom (verborgen systemische dynamieken)? Hoe brengen we onze professionele communicatie naar een goed niveau?

Team

Teams hebben taken: het inhoudscontract. Teams werken ook samen (daarom zijn ze teams): het relatiecontract. Hoe optimaliseren we hetinhoud- en/of relatiecontract van onze teams? Wat is de ‘plek’ van het team inde organisatie?

Persoon

Draag ik op een juiste wijze bij aan de ontwikkeling van de organisatie? Beschik ik over de juiste (mens-)tools in mijn functie? Geeft deorganisatie ook voeding aan mijn persoonlijke ontwikkeling? Hoe zit ik op mijn plek?

Systemisch werk

Systemisch werk geeft organisaties de kans om ongrijpbare belemmeringen in de onderstroom aan te pakken. Wanneer we door een systemische bril naar vraagstukken van teams, afdelingen of de hele organisatie te kijken dan gaan we verborgen dynamieken ontdekken en weer herstellen. Al of niet met behulp van organisatieopstellingen kunnen we verborgen trauma’s zichtbaar maken en ‘helen’.

NLP

NLP biedt ons een prachtige toolkit waarmee organisaties investeren in persoonlijke groei, een professionele attitude, hoogwaardige communicatie skills, leiderschap- en teamontwikkeling. De, op NLP gebaseerde, maatwerk-trainingen van Vidarte werken op twee lagen: het geeft inzicht, maakt bewust en tegelijkertijd zijn ze heel concreet en direct praktisch toepasbaar.

De volgende vragen van organisaties hebben wij vertaald naar een aanbod:

Hoe vergroot ik de communicatievaardigheden en professionaliteit van mijn medewerkers?
Hoe brengen we onze teams naar optimale samenwerking en hoe vergroten we het gevoel van veiligheid in teams?
Ik wil zicht krijgen op de verborgen onderstroom die ons parten speelt en dat aanpakken?
In ons managementteam is weinig verbinding en vertrouwen. Hoe kunnen we daar weer beweging in krijgen?
We willen onze medewerkers workshops voor hun persoonlijke groei aanbieden, meer zingeving en inspiratie.

De In Company programma’s van Vidarte worden op maat ontwikkeld en/of afgestemd op uw vraag en organisatie. Ons aanbod richt zich op het niveau van de hele organisatie, teams en speciale groepen of individuen.

Meld je hier aan

Hoe doen we dat?

De unieke werking van onze maatwerk programma’s, met ingredienten uit NLP en Systemisch Werk, leiden tot het vergroten van eigenaarschap van medewerkers, maakt het werk meer betekenisvol, brengt de organisatie in een proces van ontwikkeling en verhoogt daarmee het rendement en succes.