Vidarte Zomer Plaza

De Vidarte Zomer Plaza is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door Vidarte. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Vidarte, de opleidingen van Vidarte en kennis te maken of juist je kennis te verbreden op het gebied van NLP en Systemisch Werk.

Vidarte Zomer Plaza

Wat is het?

Het evenement duurt één hele dag en staat elk jaar in een ander teken. Voor elke open dag kiezen we een ander thema. Door middel van dit thema maken we ook nieuwe koers en ontwikkelingen binnen Vidarte zichtbaar, want in een steeds veranderend landschap streven ook wij- als opleidingsinstituut-  naar optimale persoonlijke en professionele groei. Naast inspirerende sprekers, diverse workshops, livemuziek en een heerlijke lunch ligt de focus uiteraard op onze methodieken NLP en Systemisch Werk. Hoe kun je dit verbeteren, gaan gebruiken, of op een andere manier aanpakken?

Deelnemers kunnen workshops volgen en deelnemen aan activiteiten. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers, veel muziek, een heerlijke lunch en een hele hoop gezelligheid. Ook zullen er trainers, partners, cursisten en oud-cursisten zijn. Ontmoet elkaar en ga in gesprek om te kijken of een bepaalde opleiding echt bij jou past.

Op zondag 22 september 2019 is het weer tijd voor de Vidarte Zomerplaza op het terrein van de IJzeren Man in Vught. We zijn momenteel druk bezig om deze dag vorm te geven, waarbij we streven naar een ontspannen sfeer waarin iedereen zich prettig voelt om deel te nemen aan workshops. Zodra we meer informatie hebben over deze dag, leest u het hier.

Zomerplaza Vidarte

Openingstijden: 10:00 – 17:00
Entree: € 35.00 (inclusief lunch en koffie/thee  )
Introducé: € 20.00 (inclusief lunch en koffie/thee)
Locatie: De IJzeren Man – Boslaan 49, 5263 NX Vught

RoutebeschrijvingKaart

Meld je aan voor de Plazadagen 2019!

Aanmelden Vidarte Plaza's

Terugblik op onze vorige Plazadagen

Nieuws

Vidarte Zomer Plaza 2018

De Vidarte Zomer Plaza is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door Vidarte. Het is de…
Nieuws

Vidarte Winter Plaza 2018

In de historische Willem II Concertzaal in Den Bosch (voormalig De Toonzaal) kon je van 10:00 tot…
Nieuws

Vidarte Zomer Plaza 2017

We mogen terugkijken op een fantastische Vidarte Zomer Plaza. In alle opzichten is deze dag…