Workshop - Mijn Persoonlijke Reis

Mijn Persoonlijke Reis

Een persoonlijke, unieke ontdekkings reis waarin je dus op zoek gaat naar de oorsprong van je meest vroege overtuigingen en emoties, die ontstaan zijn uit imprints. Imprints zijn overtuigingsvormende ervaringen en ontstaan als we nog geen of onvoldoende woorden hebben voor indrukwekkende ervaringen. We zijn ons als jong kind gewaar wat er gebeurt, maar hebben er nog geen taal voor, dus we kunnen het enkel aannemen en het opslaan in ons lichaam. Langs deze imprints vormen we ons karakter.

Met NLP techniek re-imprinting kunnen we oude imprints ‘her-imprinten’. Door de toevoeging van systemische vormen begrijpen we nog meer van de bedding waarin de imprints ontstaan zijn en hebben we de kans om de imprint op een dieper niveau te herkaden. De Reichiaanse Karakterstructuren geven ons tenslotte inzicht in het ‘masker’, dat als kind al hebben opgezet en waarmee we ons aan de wereld tonen.

Mijn Persoonlijke Reis is Deel 1 van de opleiding Systemisch Coachen en is een workshop op het snijvlak van NLP, Systemisch werk en Karakterstructuren. Hij legt hierdoor een verbinding tussen drie lagen: de oppervlakte- diepte- en referentiestructuur.

X