Workshops

Workshop betekent letterlijk werkplaats. Ook de workshops bij Vidarte zijn werkplaatsen waarbij je in een of enkele dagen een methodiek ontdekt én ervaart.

In een mooie mix tussen theorie en praktische toepassing leer je enerzijds nieuwe materie en werk je tevens aan jezelf. Elke Vidarte workshop heeft de intentie om jouw levenskunst te vergroten.

Het mooie van kortdurende workshops is dat ze enerzijds geschikt zijn voor mensen die willen proeven aan het aanbod van Vidarte. Is NLP of Systemisch Werk iets voor mij?

Anderzijds geeft het eenieder die al wat scholing in NLP of Systemisch Werk heeft de gelegenheid om hierin te verdiepen, kennis te verbreden en nieuwe inspiratie op te doen.

Laat je verrassen door een Vidarte workshop, onze opleiders, trainers en coaches, voel je thuis in onze Ridderzaal en laat je inspireren door te ervaren. In ons workshopaanbod is er keuze in één, twee of drie dagen.

Onze workshops

Korte of lange opleidingen

Naast workshops ter verdieping, verbreding of ter kennismaking biedt Vidarte, als professioneel opleidingsinstituut, ook erkende en gecertificeerde opleidingen.

Onze standaard opleidingen over NLP en Systemisch Werk hebben een omvang van 10 of 20 dagen en worden afgesloten met een certificaat. Mensen nemen deel aan deze opleidingen vanuit de behoefte om als mens te groeien en als professional te ontwikkelen. Dat is de grote kracht van NLP en Systemisch Werk.

Het zijn twee methodieken met een duidelijke structuur en communicatieve technieken waarbij coaches, trainers, managers, ondernemers, medici, leerkrachten, verkopers, marketeers een meerwaarde in ervaren.

Die meerwaarde zit vooral in de groei van de menskant van het werk. Tevens leiden deze opleiding tot een persoonlijke groei. Hoe ga ik steviger in mijn schoenen staan? Hoe weet ik wat ik echt wil? Hoe communiceer ik beter en gemakkelijker met collega´s, leidinggevenden en klanten?

Workshop agenda

Filter Events

06Okt10:0017:00Workshop "Ontmoeting met je essentie"

01Nov10:0017:00Opleiding TeamWerk

30Nov10:0017:00Workshop "Ontmoeting met je essentie"

21Jan10:0017:00Workshop "Ontmoeting met je essentie"

Workshops Vidarte

Wil je meer info over onze workshops?

Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of bel ons: 073 6440936.

Meer info workshops
reCAPTCHA