Mijn persoonlijke reis

Mijn Persoonlijk Reis - Workshop bij Vidarte

Een persoonlijke, unieke ontdekkingsreis waarin je dus op zoek gaat naar de oorsprong van je meest vroege overtuigingen en emoties, die ontstaan zijn uit imprints. Imprints zijn overtuigingsvormende ervaringen en ontstaan als we nog geen of onvoldoende woorden hebben voor indrukwekkende ervaringen. We zijn ons als jong kind gewaar wat er gebeurt, maar hebben er nog geen taal voor, dus we kunnen het enkel aannemen en het opslaan in ons lichaam. Langs deze imprints vormen we ons karakter.

De Reichiaanse karakterstijlen geven ons inzicht in onze imprints en ons karakter dat daaruit gevormd is. In deze workshop ga je echt een ‘persoonlijke reis’ maken. Een reis naar je vroegste verleden, waarin je zicht gaat krijgen in de vorming van je karakter. We doorlopen de karakterstijlen, ook wel ‘maskers’ genoemd. Deze maskers plaatsen we op een tijdlijn, op onze eigen tijdlijn waardoor je meer inzicht krijgt in jouw eigen ontwikkeling. Ontwikkelingspsychologie in de praktijk dus.

Door de toevoeging van systemische elementen krijgt deze workshop een zeer praktische inslag. Daardoor ga je nog beter begrijpen hoe imprints ontstaan zijn en heb je de kans om de imprints op een diep niveau te herkaderen. Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen. Doe mee en leer achterwaarts jouw ‘masker(s)’ te begrijpen, die je als kind al hebben opgezet en waarmee we ons aan de wereld tonen. In Mijn Persoonlijke Reis maak je kennis met de karakterstijlen.

Mijn Persoonlijke Reis is tevens het eerste deel van de opleiding Systemisch Coachen. Ook kan de workshop dienen als introductie voor de Vidarte opleiding:  De Maskermaker.

Bekijk de workshopdagen

Workshop informatie

Mijn Persoonlijke Reis is Deel 1 van de opleiding Systemisch Coachen en is een workshop op het snijvlak van NLPSystemisch werk en Karakterstructuren. Hij legt hierdoor een verbinding tussen drie lagen: de oppervlakte- diepte- en referentiestructuur.

Prijs van de workshop
De kosten voor deze workshop bedraagt € 295,-, dit is inclusief:
opleidingsmateriaal , koffie/thee en examenkosten.
(Deze workshop is vrijgesteld van BTW)

 

Aanmeldformulier

Aanmelden Workshops Vidarte

Welke workshop wil je gaan volgen?

Zakelijk

Zakelijke gegevens

Persoonlijke gegevens

Yvonne Stams

Systemisch Werk trainer