Workshop - Q'ero Mesa - Don Angelino

Uniek bij Vidarte!! Dol enthousiast kondigen wij aan:

In mei van 2018 komt de Peruaanse Sjamaan Don Angelino afkomstig uit het hart van Q’ero, het Andesgebergte in de Cusco regio van Peru naar Nederland om in samenwerking met Vidarte een workshop te verzorgen. Ook zul je de kans krijgen met hem een individuele coach sessie te ervaren.

Sjamaan Don Angelino

Don Angelino – Machu Picchu

In 2012 hebben wij, Yvonne en Peter een helende reis van een maand gemaakt naar het Andes gebergte en Machu Picchu. Een reis die al jaren op ons verlanglijstje stond. Samen met 3 sjamanen beleefden we prachtige authentieke Inca rituelen. We reisden veelal te voet naar de gebieden waar de Inkas sinds eeuwen hun reinigende en inspirerende rituelen uitoefenen in het Andes gebergte. Wij hebben dit samen beleefd als bijzonder en dragen de effecten diep in onszelf en ons leven mee.

Een van de sjamanen die met ons de reis maakte komt nu, met zijn Engelse vertaler, Richard Aguayo naar Nederland. Don Angelino is een jonge sjamaan, die als kind al heel vroeg beide ouders verloor en voorbestemd was om als sjamaan de helende gave van de Q’ero Inka’s door te geven. Hij leeft hoog in het Andes gebergte. We gunnen jullie allemaal deze speciale ervaring en daarom hebben we Don Angelino ook bij ons in Vidarte uitgenodigd, dan hoeven jullie niet helemaal naar Peru! Alles in de Engelse taal!

PachaMama’s Angel

Wie is sjamaan Don Angelino ? Lees meer over deze ‘Q’ero Healer’ uit Peru die PachaMama’s Angel word genoemd.

Agenda

Kosten

Elk onderdeel is afzonderlijk te volgen voor de hiernaast genoemde bedragen. Wil je deelnemen aan alle onderdelen, dan kan dat voor de voordeelprijs van € 225,-.

Adres:

Locatie Ridderzaal
Sint Jorissstraat 131
5211 HA ‘s Hertogenbosch

Donderdag en vrijdag 24 & 25 mei:

Individuele sjamanistische healing sessies
Unique private shamanic Healing. € 90,-

Zaterdag 26 mei:

Workshop Exclusive Ceremony for PachaMama
A full day of deep group healing. € 50,-

Zondag 27 mei:

Workshop Seminar – Living Inka-Q’ero Mesa
Teaching the ceremonial and healing wisdom of the authentic Inka-Q’ero Curanderos. € 110,-

X