Workshop - Abundance

Abundance

Wil jij je goed voelen? Wil je je dromen verwezenlijken? Word een bewuste creator van je leven. Leer hoe je (nog meer) kunt krijgen van wat je wilt. De workshop Abundance geeft je een hele dag de aandacht bij wat voor jou het allerbelangrijkste is op een hele leuke manier!

Wat is Abundance?

Abundance (Overvloed) wil zeggen dat je alles in je leven kunt krijgen wat je maar wilt. Echt, alles kan, omdat het universum geen beperkingen heeft: er is juist overvloed. De wet van aantrekking speelt hierbij dus de belangrijkste rol. Alles waarop je bewust of onbewust je aandacht richt, groeit. Dat trek je dan aan. Je gevoelens zijn daarbij de richtingaanwijzers. Die laten je zien of je goed afgestemd bent op wat je wilt. En die trekken daar meer van aan. Zeg je bijvoorbeeld “Ik wil meer geld”, maar voel je weerstand? Dan krijg je dus weerstand en geen geld. Zeg je “Ik wil meer geld” en voel je enthousiasme of vreugde? Dan krijg je enthousiasme/vreugde én geld. In overvloed!

workshop Abundance

In deze dag leer je:

  • De manier om je dromen te verwezenlijken
  • Hoe je meer kunt aantrekken van wat jij wilt
  • Manieren hoe je succesvol kunt zijn
  • Hoe je dus gelukkiger wordt

We…:

  • Reiken je enkele eenvoudige tools aan.
  • Laten je dan ervaren hoe je gevoelens de richtingaanwijzers in je leven zijn.
  • Maken je bewust van je belemmering en leren je dan hoe je deze kunt transformeren.
  • Ondersteunen je bij het ruimte maken voor het nieuwe door dus het oude los te laten.
  • Leggen een link tussen NLP Master-niveau en abundance.
  • Leren je hoe je technieken op NLP Master-niveau kunt inzetten om je leven dus nog meer naar jouw eigen zin te maken.

Aan het eind van de dag heb je ontdekt wat voor jou belangrijk is en je hebt daar zoveel tijd en aandacht aan gegeven dat je dit in je leven kunt manifesteren.

We garanderen een goed gevoel!

Abundance

De trainers:

Saskia Janssen

Saskia Janssen is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en ze traint bij Vidarte in de NLP Master Practitioner Plus. Ze studeerde Nederlands en werkt vanaf 1990 als communicatiedocent/trainer. Al sinds 2002 is ze als docent verbonden aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), waar ze onder meer modules ontwikkelt, onderwijs verzorgt en ook de minor NLP geeft.

Yvonne Stams

Yvonne Stams is Vidarte’s eigen specialist op het gebied van Systemisch Werk. Want kijken door een systemische bril naar jezelf en anderen met een familie opstelling kent een emotionele- psychologische kant. De kant waar je begrip krijgt voor je geschiedenis, inzicht krijgt in hoe het zo gekomen is, bijv. je manier van denken, je gevoelens, je manier van doen.

“Het is ons doel je naar huis te laten gaan met een gevoel dat het mogelijk is alles in je leven te bereiken wat je wilt en dus onze missie bij te dragen aan het geluk en succes van mensen. We gaan dus heel veel plezier beleven! Beloofd!”

Hartelijke groeten

Saskia & Yvonne

 

Prijs van de workshop
De kosten voor deze workshop bedraagt € 105,-, dit is inclusief;
Opleidingsmateriaal , Koffie/thee
Deze workshop is vrijgesteld van BTW.

Datum: 5 september 2018
Tijden: 10.00 -17.00 uur.
Trainers:  Yvonne Stams en Saskia Janssen

X