Vidarte Winter Plaza

“Brengt Beweging”

Tijdens de Vidarte Winter Plaza op zaterdag 15 februari 2020 bieden we je op twee locaties (In de Willem II Toonzaal en bij Vidarte, beiden in ‘s-Hertogenbosch), in 3 zalen 9 workshops aan. Alle workshops staan in het teken van: Vidarte Winter Plaza Brengt Beweging!

Wanneer je in beweging komt, ben je zelf de creator van je leven.

De Winter Plaza wordt geopend door een bijzondere gast die op meesterlijke wijze beweging weet te brengen: Marc Lammers. Als bondscoach van o.a. het Nederlandse dameshockeyteam is Marc wereldkampioen en olympisch kampioen geworden. Als coach, presentator en spreker in het bedrijfsleven brengt hij beweging in patronen, vanuit een van zijn lijfspreuken: “verantwoordelijkheid krijg je niet, die neem je!”

De WinterPlaza staat dus in het teken van ‘jezelf in beweging brengen’. Hoe kan ik mijn eigen aanjager zijn? Hoe kom ik dichter bij de essentie van mijzelf? Hoe ben ik authentiek, echt en oprecht mijzelf?

Op deze betekenisvolle dag maak je een keuze uit 9 workshops in 3 rondes. De workshops zijn gebaseerd op NLP, Systemisch Werk, Transactionele Analyse, mBIT (Multiple Brain Integration Techniques) en diverse toepassingen van ‘mensen’werk binnen organisaties.

Naast Marc Lammers zullen de trainers van Vidarte, Lia Goossens, Saskia Janssen, Marjoke Smits, Yvonne Stams en Peter Dalmeijer, en onze vrienden Frank Cuijpers, Rolf van Haren, Karin Lammers en Maike van Meulen een verrassende workshop verzorgen, waarbij ze de relatie leggen tussen ‘Brengt Beweging’ en delen uit onze opleidingen.
Op de WinterPlaza tref je workshops aan voor de ervaren NLP’er of Systemisch Werker, maar ook voor de nieuwkomers bij Vidarte en de beginners is er veel te ontdekken!

De WinterPlaza is een unieke gelegenheid om de sfeer van Vidarte te proeven, mensen te ontmoeten, inspiratie op te doen en vooral beweging te ervaren. Laat je verrassen!

Het wordt een gezellige dag van begroeten en ontmoeten!

Onderstaand het rooster met de workshops. Informatie over de workshops en de sprekers lees je onder het rooster.

Je kunt je nu aanmelden voor 3 workshops (uit elke ronde 1). Aanmelden kan via het formulier hieronder. Deelnamekosten zijn  € 25,- p.p. en indien je een introducé meebrengt zijn de kosten voor de introducé € 15,- (de introducé dient zich ook aan te melden).

We zien je graag op 15 februari om 10 uur bij de opening van de Vidarte Winterplaza in de Toonzaal van Willem 2 aan de Prins Bernhardstraat 4 te ‘s-Hertogenbosch!

Vidarte Winter Plaza
Marc Lammers

Marc Lammers: ‘Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus”

MAAK OPTIMAAL CONTACT MET NLP

Lia Goossens en Saskia Janssen
(Heeft een link met de opleidingen: Opleiding: NLP Practitioner+)

Wil jij dat degene met wie jij communiceert zich op zijn/haar gemak voelt bij je en je vertrouwt? Dat hij/zij zich gezien, gehoord en gevoeld weet door jou? Daarvoor is het nodig dat je echt een open-minded-houding hebt en dat je je aandacht richt op wat we noemen ‘het wereldmodel’ van de ander.

Wil jij leren hoe je dat (beter) kunt doen? Zodat als jij een beweging maakt, de ander meebeweegt?

In onze workshop leer je en ervaar je op een speelse manier hoe dat kan en hoe jij regie neemt over de kwaliteit van het contact met de ander: een bewuste levensattitude! De kers op de taart van NLP! Voor iedereen die met mensen leeft en werkt… Je bent meer dan welkom!

Meer informatie over de sprekers? Klik hier!

Lia Goossens

Lia Goossens is opleider, trainer en coach. Ze werkt als docent bij verschillende opleidingsinstituten. Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer leidt ze mensen op binnen de NLP-opleidingen van Vidarte. Daarnaast doceert ze aan de opleidingen Levenscoach, Stress-burnout-coach en Mental coach bij Sonnevelt-opleidingen, opleiders voor vitaal leven.

Lia: “Ik vind het belangrijk om een rolmodel te zijn in datgene waarin ik les geef, een voorbeeld: “Walk my Talk!” Mijn grote heldin is Pippi Langkous en ik ben dol haar quote: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Zij zou NLP met plezier “uitproberen” en veel bewegingen maken.

Lia schreef samen met Saskia Janssen het boek In 10 stappen een excellente coachhouding.

 

Saskia Janssen

Saskia Janssen is internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Bij Vidarte traint ze in de (Master-)NLP-opleidingen. Ze werkt als docent Communicatie bij de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) waar ze o.a. de minor NLP geeft.

Saskia: “Ik heb een passie voor taal. Ik hou van woorden, via woorden en juist wat er niet gezegd wordt, komt de magie van NLP zo mooi tot leven! Aan studenten en cursisten lees ik graag een kinderboek voor. Bij uil thuis van mijn grote voorbeeld Arnold Lobel is echt al jaaaaaren favoriet.

Ik vind dat leren leuk mag zijn en ik hecht veel waarde aan groei. Samen verwonderen, samen lachen, samen leren, samen resultaten halen…, daar groei ik ook weer van!”

Saskia schreef samen met Lia Goossens het boek In 10 stappen een excellente coachhouding.

SYSTEMISCHE DYNAMIEKEN IN TEAMS EN ORGANISATIES

Peter Dalmeijer
(Heeft een link met de opleidingen: Organisatie Opstellingen & Teamwerk)

Systemisch werk geeft ons prachtige tools waarmee inzicht krijgen in processen aan de menskant van organisaties en teams. Het zijn juist de verhoudingen tussen mensen en de persoonlijke dynamieken die van een team een succes maakt en van organisaties een aangename plek om te werken. In deze workshop behandelt Peter aan de hand van demo’s en praktijksituaties belangrijke systemische dynamieken op de werkvloer.

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Peter Dalmeijer

Peter Dalmeijer is de directeur van Vidarte, Internationaal gecertificeerd NLP-trainer, trainer in de opleidingen NLP en Systemisch Werk en de bedrijfstrainingen van Vidarte. Peter studeerde Onderwijskunde en was jarenlang actief als coach in de sportwereld, als docent in het HBO en als trainer in het bedrijfsleven. Was mede-oprichter en –eigenaar van LINN. Is sinds 1996 actief als NLP-trainer. Hij heeft diverse NLP technieken ontworpen en heeft trainingsproducten voor organisaties en de sportwereld ontwikkeld. Hij is tevens de ontwikkelaar van de opleidingen Systemisch Coachen, Teamwerk en de TOP Training. Het werken met teams binnen organisaties is zijn grote passie.

Peter schreef samen met Yvonne Stams het boek In 10 stappen systemisch coachen.

MEER WIJSHEID IN JE LEVEN MET MBRAINING EN MBIT

Wilbert Molenaar
(Heeft een link met de opleiding: mBIT-Coach Training, voorkennis: NLP)

mBIT staat voor multiple Brain Integratie Technieken.

Ontdek communicatie met en afstemming van de verschillende hersenen: Buik, Hart, Hoofd. In deze workshop gaan we na een korte inleiding lekker bewegen met de drie intelligenties.

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Wilbert Molenaar

Wilbert Molenaar is gepassioneerd over coachen, heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten, zowel privé als in het bedrijfsleven. Wilbert is een Master trainer in NLP en mBIT, is Fellow Member Trainer bij IANLP en heeft een ICF geaccrediteerd Diploma van Coaching & NLP Supervisie. Wilbert is de afgelopen 5 jaar tevens trainer geweest aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching.

Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s.

DURF JEZELF OP 1 TE ZETTEN

Karin Lammers
(Heeft een link met het toepassen van NLP & Systemisch Werk)

Welke ballen hou jij in de lucht? In deze workshop nemen we even een time-out. Je gaat bewust even stil staan bij al je acties, werkzaamheden en bezigheden. Wat of wie doet er nu echt toe en is dus echt betekenisvol voor je. Persoonlijke groei gaat over waardenvervulling! NLP en Systemisch Werk laten ons in de spiegel kijken. Dat gaan we in deze workshop doen!  Wat zijn jouw betekenisvolle doelen voor 2020? NLP geeft ons de tools om onze waarden te ontdekken, keuzes te maken en nee te zeggen tegen niet vervullende zaken. Daarmee zet je jezelf op 1. Systemisch Werk geeft ons het inzicht hoe als kind al geconditioneerd zijn. laat  je verrassen in dit dynamische uur.

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Karin Lammers

Karin Lammers is internationaal gecertificeerd NLP-Coach en Systemisch Opsteller. Zij heeft haar eigen Sportschool voor de Geest (www.minth.nl), waarin zij mensen coacht en traint om (weer) in hun kracht te komen. Zij maakt haar cliënten bewust van hun onbewuste processen waardoor zij in staat zijn om de situatie te veranderen óf hun kijk op de situatie te veranderen!

DE EGO-POSITIES VAN INNOVATIEROLLEN

Rolf van Haren
(Heeft een link met de opleiding: Coachen met Transactionele Analyse)

Transactionele Analyse leert ons bewust te worden hoe de ego posities (Ouder-Volwassene-Kind) in ons leven. In deze workshop brengt Rolf de 3 Ego posities in de wereld van innovatie en creatie (binnen organisaties). Elke Ego positie heeft zijn kracht en functie binnen innovatie- en creatieprocessen. Kun jij bijvoorbeeld het vrije- en spelende kind zijn? Daarnaast maakt Rolf gebruik van 4 innovatierollen die hij verbindt met deze posities. Het innovatieteam dat ben jij! De verschillende fasen van een creatieproces vragen om een andere kwaliteit. Het slagen van een project, start-up of vernieuwing is afhankelijk van de mate waarin je de innovatierollen en Ego posities kunnen innemen. De meest flexibele behaalt het meeste succes. Wordt jouw eigen innovatieteam!

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Rolf van Haren

In de persoon van Rolf van Haren komen drie werelden bij elkaar: mensontwikkeling (NLP & Systemische principes), organisatieontwikkeling (Cybernetica) en technologie (AI). Rolf is aangesloten bij Vidarte als business sparringpartner en is medeauteur van het boek Experttips voor betekenisvolle organisaties dat hij vorig jaar schreef met Peter Dalmeijer. Samen trekken Rolf en Peter op in hun maatwerkprogramma’s voor ondernemingen, gericht op mens- en organisatieontwikkeling.

Met zijn bedrijf The Upgrade Society richt Rolf zich op het verankeren van mensontwikkeling in organisatieontwikkeling. Door slim gebruik te maken van  nieuwe technologie als Artificiële Intelligentie en Business Intelligence stelt The Upgrade Society bedrijven in staat het volledige potentieel van de medewerkers en de organisatie te benutten.

DE WONDERBAARLIJKE KRACHT VAN SYSTEMISCH WERK

Yvonne Stams
(Heeft een link met de opleidingen: Opleidingen: Familie Opstellingen & Systemisch Coachen)

Ontdek de wonderbaarlijke kracht van systemisch werk oftewel familieopstellingen.

Help, ik kom maar niet in beweging! In deze workshop gaan we onderzoeken hoe de systemische wetten in jou een rol spelen wanneer je niet in beweging komt. En wat je kunt doen om wel in beweging te komen. Wil je beweging brengen in je doelen? Wil je jouw verlangen volgen? Merk je dat je (ergens) stopt? En ben je geïnteresseerd in de wonderbaarlijke kracht van systemisch werk? Dan is dit een workshop voor jou!

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Yvonne Stams

Yvonne Stams is trainer en ontwikkelaar van de opleidingen Familieopstellingen en Systemisch Coachen. Ook geeft Yvonne veel opstellingen op maat. Binnen de NLP opleidingen van Vidarte is Yvonne trainer van het onderdeel Systemisch Werk. Ze is de oprichter van CasaCoaching, het coachcollectief van Vidarte.

Tevens heeft Yvonne opleidingen gevolgd tot vuurloopinstructeur, NLP Master Practitioner en in Ericksoniaanse Hypnose, Energetisch Werk, Karakterstijlen van Reich, Familieopstellingen en Systemisch Lichaamswerk.

Yvonne schreef samen met Peter Dalmeijer het boek In 10 stappen systemisch coachen.

NLP BRENGT INTERACTIE IN BEWEGING

Marjoke Smits
(Heeft een link met de opleidingen: Introductie NLP & NLP Practitioner+)

Interactie is het geheel van zenden en ontvangen van informatie en boodschappen in relatie tot onze omgeving. Interactie is ook de vorm waarmee onze communicatie met onszelf tot uitdrukking komt. Als we anderen zien als een spiegel voor ons zelf, voeden we ons met informatie voor effectieve communicatie.

NLP gaat over het uitbreiden van keuzemogelijkheden voor effectieve communicatie. Vandaag lichten we een puntje van de sluier van dit wonderbaarlijke spel tussen het onbewuste en het bewuste brein.

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Marjoke Smits

Mijn naam is Marjoke Smits. Ik coach, train en begeleid dagelijks mensen in hun proces van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling gericht op verbinding met zichzelf. AL meer dan 25 jaar houd ik mij professioneel bezig met de MENS achter het gedrag. Bij Vidarte geef ik met veel plezier de introductiecursus NLP, de NLP-themaworkshops en de opleiding NLP Practitioner+. Daarnaast werk ik vanuit mijn eigen coachpraktijk. Ik oefen mijn vak uit als Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer, NLP-Mastercoach, Systemisch Coach en Begeleider van (trauma)Opstellingen. Ik heb mij in de loop van de jaren gespecialiseerd in autisme en in de levensthema’s rouw, trauma en verlees van gezondheid.

Het mooiste voor mij aan dit vak is dat mensen zichzelf ontdekken. Dat zij gaan staan voor zichzelf en iets wat onmogelijk lijkt mogelijk maken. Dat is mijn werk, dat is mijn zingeving. Als dat gebeurt, word ik stil en dan denk ik: “Mijn missie is geslaagd”.

MERKGESTUURD ONDERNEMEN VANUIT JE IDENTITEIT

Frank Cuijpers
(Heeft een link met het toepassen van NLP in de praktijk)

Onderzoek wijst uit dat merkgestuurde ondernemingen twee keer beter presteren. Merkgestuurd ondernemen start bij de identiteit van je organisatie. Door in kaart te brengen wie je bent en waar je voor staat. Dit helpt  om meer grip te krijgen op je organisatie.

Hoe ziet de identiteit van jouw bedrijf eruit? We geven je tijdens deze workshop tips en tricks en een kijkje in de wereld van merken en de merkidentiteit.

#waarden #archetypen #branding

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Frank Cuijpers

In 2007 gestart ben ik (39) gestart met ondernemen. Na diverse ondernemersavonturen ben ik nu directeur en (mede)eigenaar van branding bureau Delta Zuid. Ik ben daarnaast al jarenlang vast onderdeel van de advisory board van de opleiding Business Innovation van de Avans Hogeschool en sinds 2018 actief in het bestuur van Sportpark Brandevoort.

Mijn droom is om dagelijks een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van betekenisvolle bedrijven.

ZET DE SITUATIE NAAR JOUW HAND!

Maike van Meulen
Zet de situatie naar jouw hand!
(Heeft een link met de opleiding: NLP Master Practitioner+)

Maike neemt je mee in een workshop hoe zij haar dagelijkse huidige belemmeringen omzet naar positieve voorwaartse acties. De creator van je leven. Dat ben jij!

Meer informatie over de spreker? Klik hier!

Maike van Meulen

Maike van Meulen is NLP Master Practitioner+ gecertificeerd en momenteel mentor bij de NLP Practitioner+ opleiding van Vidarte. De reden dat zij aan de opleiding begon was om meer van haarzelf te worden en minder van de ander in werk en leven. Vanuit haar authentieke zelf zet zij haar successen neer als ondernemer, spreker en trainer. Ze valt nu op in de media en is bezig met het schrijven van haar eerste boek. Dat laatste is een wens vanuit haar tienerjaren die nu werkelijkheid wordt.

 

Vidarte Winter Plaza

Meld je aan voor de Vidarte Winter Plaza 2020! Introducés ook graag het formulier invullen

Aanmelden Vidarte Winterplaza 2020
Kies uit deze opties: *
Hier onder staan 3 rondes, kies per ronde MAXIMAAL 1 workshop waar je aan deel wil nemen.
Ronde 1
Ronde 2
Ronde 3
reCAPTCHA

Terugblik op onze Plazadagen

Nieuws

Vidarte Zomer Plaza 2018

De Vidarte Zomer Plaza is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door Vidarte. Het is de…
Nieuws

Vidarte Winter Plaza 2018

In de historische Willem II Concertzaal in Den Bosch (voormalig De Toonzaal) kon je van 10:00 tot…
Nieuws

Vidarte Zomer Plaza 2017

We mogen terugkijken op een fantastische Vidarte Zomer Plaza. In alle opzichten is deze dag…

Vidarte Winterplaza 2018

3 februari 2018 was hét NLP winter-event van het jaar

In de historische Willem II Concertzaal in Den Bosch (voormalig De Toonzaal) kon je van 10:00 tot 17:00 meedoen aan diverse workshops die het Vidarte Winter Plaza rijk was, kreeg je informatie over alle opleidingen, trainingen en workshops van Vidarte, evenals inzicht in de mogelijkheden in onze op maat gemaakte training en coaching binnen uw bedrijf. Verder was het vooral een dag van begroeten en ontmoeten

Het thema van de dag was:
Zet jezelf in groot licht.

“Bedankt dat je op ons Vidarte Winter Plaza was! We vinden het telkens weer een feestje om een dag te organiseren waar bezoekers hun eigen kunst van het leven vinden of vergroten.

Wij kijken heel tevreden terug op een zeer geslaagd Vidarte Winter Plaza. We waren met ruim 80 mensen die zich verdeelden over 9 workshops. Margo Moonen was onze speciale gast. Zij gaf de grote groep deelnemers de uitdaging mee om zichtbaar te zijn en daarbij de moderne media in te zetten. De hele dag stond in het teken van zichtbaarheid. Het leverde een fantastische dag op, met veel energie en verbinding. Veel bezoekers waren zichtbaar blij en hadden weer nieuwe inspiratie opgedaan. Daar doen we het voor. Vidarte staat voor Levenskunst en dat willen we op allerlei manier uitdragen.” – Peter Dalmeijer

Lees het volledige verslag van deze dagen terug!