NieuwsPlazadag

VIP-dag 20 september 2014

Wat een dag, afgelopen zaterdag in september 2014 ! Een échte VIP dag met een VIP gast, VIP time, VIP attitude en VIP energy. Ruim 125 mensen deelden met ons de VIP spirit in het Theater aan de Parade dat voor één dag omgetoverd was tot ons eigen inspiratiepaleis, of eigenlijk meer een inspiratieparadijs.

Het was erg lastig kiezen uit de 6 inspirerende workshops. Ze waren immers allen erop gericht je een ervaring en/of inzicht mee te geven waar je meteen mee aan slag kunt in je dagelijks leven. Daar houden we tenslotte van bij Vidarte: leren door ervaren, uit de comfortzone, dus in de actie. Deze toon werd uiteraard al aan het begin van de VIP dag gezet door oud bokser Arnold Vanderlyde: “ Iedere finishlijn is weer de start van een nieuw begin”

De inleiding werd verzorgd door ‘special guest’
Arnold Vanderlyde en bracht ons de VIP Spirit om deze dag te beginnen. Het thema van dit jaar “Hallo! Heb ik contact?” kwam bij alle workshops terug. Het programma was zo opgebouwd dat je je vertrouwde NLP kennis weer eens de revue kon laten passeren, maar je kon ook kennismaken met nieuwe methodieken binnen Systemisch Werk. Hoe een familieopstelling of organisatieopstelling werkt, hebben velen kunnen ervaren.

De foto’s zijn te bezichtigen op onze Facebook pagina.

Plazadag 8 februari 2014
Plazadag 21 februari 2015
Andere berichten