NieuwsPlazadag

Vidarte Zomer Plaza 2018

De Vidarte Zomer Plaza is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door Vidarte. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met Vidarte, de opleidingen van Vidarte en kennis te maken of juist je kennis te verbreden op het gebied van NLP en Systemisch Werk.

Wat is het?

Het evenement duurt één hele dag en staat elk jaar in een ander teken. Voor elke open dag kiezen we een ander thema. Door middel van dit thema maken we ook nieuwe koers en ontwikkelingen binnen Vidarte zichtbaar, want in een steeds veranderend landschap streven ook wij- als opleidingsinstituut-  naar optimale persoonlijke en professionele groei. Naast inspirerende sprekers, diverse workshops, livemuziek en een heerlijke lunch ligt de focus uiteraard op onze methodieken NLP en Systemisch Werk. Hoe kun je dit verbeteren, gaan gebruiken, of op een andere manier aanpakken?

Deelnemers kunnen workshops volgen en deelnemen aan activiteiten. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers, veel muziek, een heerlijke lunch en een hele hoop gezelligheid. Ook zullen er trainers, partners, cursisten en oud-cursisten zijn. Ontmoet elkaar en ga in gesprek om te kijken of een bepaalde opleiding echt bij jou past.

Op zondag 16 september is het weer tijd voor de Vidarte Zomerplaza op het terrein van de Ijzeren Man in Vught. Het thema van dit jaar is: Inspired by Music. Muziek is in staat direct ons gevoel te beïnvloeden. Het is de perfecte tool om te gebruiken in presentaties, trainingen en/of opleidingen, omdat het kan helpen bij het verdiepen van onbewuste leerprocessen. Benieuwd hoe jij dit het beste kan toepassen? Ontdek het dan nu op de zomerplaza!

NLP & Muziek

NLP en muziek vormen een goede match: beiden gaan over de vorm van communicatie en samen toegepast komen informatie en energie ons hoofd én hart binnen. Het is belangrijk dat trainers of coaches meer met muziek gaan werken. Muziek brengt ons bij de essentie van het leven zelf, ongeacht leeftijd, sexe, ras of politieke voorkeur.

Muziek is bij ons een vast onderdeel in trainingen en opstellingen. In september verschijnt het nieuwe boek van Peter Dalmeijer, waarin hij 121 levenswijsheden, aspecten van Levenskunst, gekoppeld heeft aan liedjes die hij ook in trainingen gebruikt heeft. Peter gaat dit boek tijdens de plazadag presenteren. Presentatie is in handen van Tinus Kanters met bijdrage van uitgever Jan Jaap van Hoeckel. Optreden van Peter Dalmeijer & Friends.

Wat kan ik verder verwachten van de Zomer Plaza?

Alle workshops en activiteiten van de Vidarte Zomer Plaza zullen in het teken staan van inspiratie, groei én muziek. De dag is ingedeeld in blokken, waarbij je twee keer een keuzeworkshop kunt volgen en drie keer een workshop/presentatie kunt volgen op de main stage. Daarnaast is er het Plein van de Levenskunst. Hier kun je de hele dag door ervaren, proeven en spelen. Ook wordt er gezorgd voor lunch en consumpties.

Keuzeworkshops

Er zijn vijf verschillende keuzeworkshops die je kunt volgen:

Plein van de Levenskunst

Op de plein van de levenskunst kun je de volgende demonstraties vinden:

Praktische informatie

De Zomerplaza vindt plaats op 22 september van 10:00 tot 17:00 op het terrein van de Ijzeren Man (Boslaan 49, 5363 NX, Vught). De kosten voor deze dag, inclusief lunch en koffie/thee, zijn €35. Kom je met tweeën? Dan krijg je korting en betaal je €55 voor twee kaartjes.

Wij kunnen niet wachten en zien je graag! Ben jij erbij?

Openingstijden: 10:00 – 17:00
Entree: € 35.00 (inclusief lunch en koffie/thee  )
Introducé: € 20.00 (inclusief lunch en koffie/thee)
Locatie: De IJzeren Man – Boslaan 49, 5263 NX Vught

RoutebeschrijvingKaart

Stel dat je een lamp zou zijn, waar ga je dan van gloeien?
Hoe OK ben jij met jezelf?
Andere berichten