VIDARTE ZOMER PLAZA

Vidarte Zomer Plaza

Vidarte Zomer Plaza

“LEVENSKUNST IN WOORDEN EN DADEN”

Op zondag 17 september 2017 gaan we voor de 2e keer met het Vidarte Zomer Plaza naar de schitterende omgeving van het Strandpaviljoen van de IJzeren Man Kasteel Maurick in Vught.

Dit Zomer Plaza – “het Plein van de Levenskunst” – geeft een kijkje in de keuken van Vidarte. Een ideale manier om kennis te maken met de opleidingen van Vidarte en tevens een heerlijke gelegenheid om weer eens terug te komen bij Vidarte.

Dit jaar hebben gekozen voor het thema: Woorden en Daden. Woorden gebruiken we om expressie aan onszelf te geven. Wat is jouw levensmotto? Wat is de taal van jouw hart? Daden hebben we nodig om ook daadwerkelijk onze intenties in beweging te brengen. Wat leeft er in jou? Wat is jouw levenskunst en wat zou jij willen ‘aanpakken’? Hoe zetten we onze woorden om in daden en hoe voegen we de daad bij het woord. Als woord en daad samenkomen dan ontstaat er een optimale energie en dat is het doel van het Vidarte Zomer Plaza.

LET OP!!!    DE VIDARTE PLAZADAG IS VERPLAATST

We gaan met de Plazadag naar Kasteel Maurick in Vught.

In overleg met de IJzeren Man hebben we besloten om met de Plazadag naar een andere locatie te gaan. Zondag heeft Den Bosch ook het bijzondere event Swim to Fight Cancer. Het Bossche Broek zwemwater is afgekeurd en daarom is dat event uitgeweken naar de IJzeren Man. Hierdoor komen er 3000 mensen naar het strand toe, waar wij onze Plazadag zouden hebben, met veel muziek. Dit zou de sfeer te veel beïnvloeden.

Kasteel Maurick is gelukkig beschikbaar en biedt ons de Orangerie met mooie tuin aan het water aan!

Vidarte Zomer Plaza - Kasteel Maurick

Verder blijft alles zoals het is, workshops, tijden, lunches, etc.

Adres: Maurick 3, 5261 NA Vught

ROUTEBESCHRIJVING – ROUTEPLANNER KAART

Vanuit Tilburg: Ter hoogte van Vught neemt u de afslag Vught/Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick’

Vanuit Utrecht / Nijmegen / ’s-Hertogenbosch:  Bij ‘s-Hertogenbosch blijft u de A2 volgen richting Eindhoven. Vervolgens neemt u de afslag Vught/Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick’.

Vanuit Eindhoven : U neemt de afslag Vught/Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick’.

www.kasteel-maurick.nl 073 – 204 80 28

Loesje Vidarte Zomer Plaza

LOESJE

Speciale gast is LOESJE. Je kent Loesje natuurlijk van de posters waarmee ze al vanaf 1989 heel Nederland mee vol plakt. Loesje staat voor: Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat dus geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Je idealen verwezenlijken doe je dus door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft haar met plezier een zetje in de rug. Loesje zal de Vidarte Zomer Plaza om 10.00 uur openen en neemt ons allen mee naar “schrijf jouw eigen lijfspreuk”, natuurlijk op een Loesje manier en alleen dat is al fascinerend.

Programma

Na de opening van Loesje gaan we van start met het programma. Er is dan weer een overvloed in keuze. De trainers van Vidarte geven demo’s van de opleidingen die in het najaar van start gaan. Vrienden en (ex-)cursisten van Vidarte inspireren je met hun bijzondere toepassing van levenskunst, uniek, verrassend, dynamisch of ontroerend.

Wat hebben we dan zoal in petto?

De onderstaande inspiratoren gaan je meenemen. Klik op de foto’s voor meer informatie over wat je te wachten staat. De activiteiten zijn ingedeeld in 3 categorieën.

A: Een kijkje in de keuken van Vidarte

Dit zijn de workshops van de NLP- en Systemisch Werk trainers van Vidarte. Hier kom je meer te weten over onze opleidingen.

B: NLP en Systemisch Werk in de praktijk

Hoe pas je NLP en Systemisch Werk toe in je dagelijks leven ? Vidarte cursisten laten je ervaren hoe de attitude zich vertaalt naar de praktijk.

C: Workshops in Levenskunst

Laat je inspireren door (oud-) cursisten en vrienden van Vidarte.

Dagplanning

De workshops worden gegeven in drie blokken van 45 minuten, van elkaar gescheiden met een kwartier pauze om voldoende tijd te hebben om de volgende workshop te kiezen en erbij aan te sluiten. Alle workshops zijn vrij te bezoeken zonder opgaaf vooraf. Let hierbij vooral op dat niet elke workshop in alle drie de blokken word gegeven. Bekijk de time-table, zodat u alvast uw persoonlijke inspiratieroute kunt bepalen.

Timetable Vidarte Zomer Plaza 2017

Lunch

Uiteraard komt ook de inwendige mens aan bod en kunt u tijdens het middaguur genieten van de heerlijk verzorgde lunch die is inbegrepen bij de dag.

Casa Coaching Vidarte Zomer Plaza

CASA COACHING

Bijzonder aan deze Zomer Plaza is de presentatie van Casa Coaching: het coach-collectief van Vidarte. Yvonne Stams en Natascha van Beek nemen je dan mee door hun ‘coachhuis’. Je kunt er opstellingen op maat ervaren en tevens mini-coaching ondergaan.

Lukraak Vidarte Winter Plaza

LUKRAAK

Tenslotte zal de band LUKRAAK, met onze eigen Peter Dalmeijer als bassist, op een swingende en dus knallende wijze afsluiten. Ooit zijn Femke, Sabine, Jan, Paul, JW en Peter begonnen om Lukraak liedjes te gaan spelen en op het Vidarte Zomer Plaza spelen ze voor de 2e keer live voor publiek.

Openingstijden: 10:00 – 17:00
Entree: € 35.00 (inclusief lunch en consumpties)
Introducé: € 20.00 (inclusief lunch en consumpties)
Locatie: Kasteel Maurick – Maurick 3 – 5261 NA Vught

RoutebeschrijvingKaart

X