NieuwsPlazadag

Vidarte Winter Plaza 2020

Op zaterdag 15 februari vond de Vidarte Winter Plaza plaatst. Een jaarlijks terugkerend evenement dat iedereen de kans biedttijdens een dagvullend programma met diverse inspirerende workshops en sprekers, sfeer te komen proeven bij Vidrate en kennis te komen maken met onze verschillende opleidingen en trainers. Ook dit jaar kijken we weer met trots terug op een ontzettend geslaagde dag. Met meer dan 100 enthousiaste deelnemers was het een groot succes! 

Brengt Beweging 
Zoals ieder jaar heeft de Vidarte Winter Plaza één overkoepelend thema. Dit jaar was het thema ‘Brengt Beweging’, en beweging kwam er. In een overvolle Willem II Toonzaal trapte niemand minder dan voormalig bondscoach, olympisch kampioen en spreker van de toekomst, Marc Lammers af met een vlammend betoog over de geheimen van succes. Een inspirerend verhaal onderbouwd met talloze voorbeelden, video’s en wijze lessen: meten is weten, verzamel data en blijf werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Verliezers hebben een excuus, maar winnaars hebben een plan! 

Workshops 
Na de gezamenlijke opening gingen de deelnemers ieder hun eigen weg. Met een persoonlijk samengesteld programma namen zij deel aan de workshops die voor hem of haar het meest toepasselijk waren. Ontzettend trots zijn we op de workshopleiders -de trainers van Vidarte die dit prachtige programma mogelijk hebben gemaakt. 

Wil jij nog even nagenieten? Neem dan een kijkje hieronder. En natuurlijk hopen wij iedereen de volgende keer weer terug te zien. Tot snel!  

Contact met Vidarte
Ben jij geïnspireerd geraakt tijdens de Vidarte Winter Plaza 2020 en heb je wellicht interesse in het volgen van een opleiding? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

NLP….wat kan ik er mee?
Referenties NLP Introductiecursus
Andere berichten