NieuwsPlazadag

Vidarte Winter Plaza 2018

In de historische Willem II Concertzaal in Den Bosch (voormalig De Toonzaal) kon je van 10:00 tot 17:00 meedoen aan diverse workshops die het Vidarte Winter Plaza rijk was, kreeg je informatie over alle opleidingen, trainingen en workshops van Vidarte, evenals inzicht in de mogelijkheden in onze op maat gemaakte training en coaching binnen uw bedrijf. Verder was het vooral een dag van begroeten en ontmoeten

Het thema van de dag was: ZET JEZELF IN HET LICHT.

Het openingswoord van deze Vidarte Winter Plaza werd verzorgd door onze speciale gast Margo Moonen.

Ze is een ervaren coach/docent en trainer en is de oprichtster van Kiekeboe Kommunikatie en helpt o.a. gedreven ondernemers hun zichtbaarheid te vergroten. Op een serieuze, speelse manier kun je je bedrijf stevig neerzetten en meer zichtbaar worden d.m.v. video.

“Ik leer je in een Do-it-Yourself / Together / of Do-it-Fast traject hoe jij je zichtbaarheid kan vergroten als ondernemer. Door je alles te leren over video’s maken met je smartphone, je video’s bewerken en over videomarketing. Want als je zelf niet helder hebt wat je precies doet, hoe kun je dan zichtbaar zijn voor je klanten? En terwijl jij je bezig houdt met video’s, houd ik me stiekem ook een beetje bezig met jou. Ik spiegel je, daar waar nodig, en ik help je zicht te krijgen op je eigen (on)zichtbaarheid.
Want echte zichtbaarheid komt van binnenuit ..

Zicht op Zichtbaarheid
Om je dit optimaal aan te kunnen bieden heb ik trainingen ontwikkeld zowel offline, live dus, als in een online leeromgeving. De diverse trainingen heb ik samengebracht in de Academie Zicht op Zichtbaarheid zodat je zelf kan bepalen wanneer je gaat starten, en in welk tempo je wil werken. In een groep, of liever alleen, of samen met je buddy. En naast de trajecten die ik aanbied in Nederland, bestaat er ook de mogelijkheid om een Do-it-Fast traject te volgen in het mooie Italië. Op een magische plek, die mijn hart heeft gestolen. Dus eigenlijk in alle rust…”

De opdracht die Margo de mensen meegaf was:  “Laat je zien met Video”.
Ik nodig en daag jullie uit jezelf zichtbaar te maken aan de hand van een vraag en een opdracht die ik jullie mee zal geven aan het begin van de dag. De antwoorden ga je ontdekken tijdens de inspirerende workshops waar je aan mee gaat doen. De opdracht gaan we gezamenlijk aan het einde van de middag afronden,zodat jij aan na afloop van de inspirerende Winterplaza-dag naar huis gaat met mooie hartverwarmende inzichten en een heus mini video-portret van jezelf!

Ze heeft een korte video van de dag gemaakt die we je hierboven graag laten zien.

Margo zal in samenwerking met Vidarte op 5 april 2018 een masterclass verzorgen waarbij ze verder in zal gaan op deze materie. Voor meer informatie, klik op Masterclass Let’s Make More Mov(i)es.

 

Na de gezamelijke workshop van Margo kon je natuurlijk deelnemen aan nog meer workshops. We hadden een inspirerend programma samengesteld:

Esther heeft voor alle leeftijden coaching workshops ontwikkeld, om mensen te verbinden. Zij heeft zojuist de opleiding TOP-trainer bij Vidarte afgerond. “Een zeer inspirerende training, waarbij de essentie van mijn boodschap nog meer beeld heeft gekregen.”

De meerwaarde van een verbonden groep wordt vaak onderschat. Het verbinden van jouw klas of team kan je namelijk heel wat opleveren! In een verbonden groep ontstaat namelijk meer werkplezier, tolerantie, begrip en een verhoogde teamspirit. Maar ook meer authenticiteit en veiligheid waardoor innovatieve ideeën eerder gedeeld worden en je als groep productiever en vrijer wordt.

Rise & Shine is een dynamische workshop die met name wordt gegeven op scholen, aan kinderen, tieners en jongvolwassenen en sinds kort ook aan (docenten)teams.

Rolf van Haren: enthousiast, idealist, gepassioneerd levens ervaarder en vooral performer, aanjager, bereiker en transformator in verschillende contexten.

Verder ben ik de observeerder van mijn eigen gedachte in relatie tot anderen.

Help ik anderen graag in hun proces en geloof ik dat iedere context van een mensenleven de “schuring” met zich mee neemt om de mens tot de juiste inzichten te brengen om tot groei en bloei te komen.

Ik richt me voornamelijk op professionals en ondernemers om hen te helpen hun eigen blokkades te transformeren in die specifieke context. Mijn kennis ligt in de breedte en diepte en raakt elk element van bedrijven om zo tot een goede ondersteuning/mentorschap te komen.

Als coach bij leiderschap en transitie heb ik na 20 jaar in leidinggevende en directierollen besloten dat het tijd wordt mijn visie op verbindend leiderschap te gaan doorgeven.

Ik coach leiders en organisaties bij de transitie naar verbindend leiderschap, waarbij een balans tussen caring en daring en verbinding met anderen als mens de basis vormen voor succes. Ik ben aan Vidarte gelinkt als externe kennisdrager.

In mijn workshop ga ik jullie de kracht van kwetsbaarheid laten zien. En ik laat jullie oefenen met kwetsbaarheid en ik laat je de kracht ervaren. Kwetsbaarheid is werkelijk in het licht gaan staan, met alles wat je meebrengt…

Uiteraard schenen we ook een lichtje op Vidarte zelf, met workshops uit eigen keuken. Zo kon je deelnemen aan:

Mijn naam is Lia Goossens en in mijn dagelijks leid ik mensen op, train en coach ik op het gebied van vitale levenskunst. Bij Vidarte train ik mensen tot NLP Practitioner. Ik voel me hier als een vis in het water omdat Vidarte NLP vanuit het hart overdraagt. En ik ben een mens van het hart.

Mijn naam is Saskia Janssen en ik heb een passie voor taal. En voor NLP. En voor Huna, de ‘geheime spirituele leer’ uit Hawaï. En voor…

Beetje veel passies? Nee hoor, sinds ik leer dat de Wet van Aantrekking de basis is van mijn leven, weet ik dat alles kan en mag (omdat er Abundance – overvloed – is).

Ik werk als docent en NLP-trainer bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bij Vidarte train ik samen met Peter Dalmeijer de NLP+ Master Practitioneropleiding en verzorg ik met Yvonne Stams de Abundance-workshops. Dat doe ik enthousiast, speels, gestructureerd en ja… met passie. Met groei als belangrijke waarde.

Yvonne Stams is trainer in meerdere opleidingen van Vidarte: FamilieOpsteller, Systemisch Coachen. Binnen de NLP opleidingen draagt ze zorg voor de systemische onderdelen.

Jezelf helemaal ten volle in het licht zetten middels de methodiek familieopstellingen.
Velen van ons vinden dat spannend, jezelf laten zien. Zichtbaar zijn, is kwetsbaar zijn. In deze workshop krijg je de kans eens vol in het centrum van de aandacht te staan en te merken wat dit met je doet. Vervolgens krijg je datgene aangereikt wat je vooruit helpt in je proces zodat jij jezelf meer en meer kunt aannemen als iemand die het waard is gezien te worden!

Hoe mobiliseer ik verbinding, betrokkenheid en solidariteit in mijn team? Dan zal ik als teamcoach, manager of docent zelf in beweging moeten komen. De winst zit niet in het doel of de inhoud maar geheim zit in het ‘relatiecontract’. Natascha en Peter geven je in deze dynamische TeamWerk workshop drie krachtige tools om teams in beweging te brengen.

Peter Dalmeijer – Directeur Vidarte, Internationaal gecertificeerd NLP trainer, trainer in de NLP opleidingen en de bedrijfstrainingen van Vidarte.
Natascha van Beek – Vidarte trainer, Loopbaancoach Twyfelfontein.

Ook dit jaar was het Vidarte Winter Plaza weer verspreid over twee locaties, op loopafstand van elkaar. We startten de dag in de prachtige Willem II Concertzaal, waarna de workshops werden verdeeld over die historische locatie en onze eigen ridderzaal, een steenworp verwijderd. De afsluiting van de dag vond ook weer plaats in de Willem II Concertzaal.

Willem II Concertzaal
Prins Bernhardstraat 4-6
‘s-Hertogenbosch

Vidarte Zomer Plaza 2017
Karakterstructuren, karakterstijlen & karakterdiversiteit
Andere berichten