Vidarte InCompany

INDIVIDU:

Medewerkers vertegenwoordigen de organisatie en dragen bij aan de doelen. Wanneer een individu niet (helemaal) goed functioneert dan heeft dat impact op zijn/haar eigen gezondheid. Maar ook de organisatie zal hieronder gaan lijden. Een ideale situatie bestaat natuurlijk uit goed opgeleide professionals die hun talenten inzetten. Medewerkers met hart voor de zaak die gepassioneerd zijn en goed en graag samenwerken.

Onze individuele programma’s richten zich op het optimaliseren van professioneel gedrag van individuen. Dat kan bestaan uit het (verder) ontwikkelen van talent. Maar ook door het aanpakken van belemmeringen of onvermogens. Kort gezegd, het zicht krijgen op persoonlijke vraagstukken.

Dat doen we langs ons volgende aanbod:

Casa Coaching Vidarte Zomer Plaza

CasaCoaching:

De individuele coachings worden gedaan vanuit CasaCoaching, Vidarte’s eigen coach-collectief. CasaCoaching verzorgt coachtrajecten, familie- en organisatieopstellingen. Hulp en ontwikkeling zowel zakelijk als particulier, individueel en voor teams.

CasaCoaching wil een thuis zijn voor zowel de cliënt als de coach. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar je verhaal centraal staat en er wordt meegedacht en gezocht naar je talenten, kwaliteiten en hulpbronnen. De dingen binnen je vermogen die je dichter bij je gewenste situatie brengen. Een plek waar nieuwe inzichten aan het licht mogen komen. Waar ruimte is voor je vragen en doelen. Waar je weer je in contact kunt komen met je kracht en/of inspiratie.

X