Yvonne Stams

Trainer systemisch werk / opsteller / auteur

Yvonne Stams is trainer en mede-ontwikkelaar van de opleidingen in Systemisch Werk van Vidarte. (FamilieOpsteller, Systemisch Coachen, Familie- en Organisatieopstellingen).

Yvonne is trainer in en ontwikkelaar van de opleidingen Familieopstellingen en Systemisch coachen. Ook geeft Yvonne veel opstellingen op maat. Binnen de NLP opleidingen is Yvonne trainer van het onderdeel Systemisch Werk. Ze is de oprichter van CasaCoaching, het coachcollectief van Vidarte.

Haar werk als trainer, coach en familieopsteller is heel vervullend voor haar. Enerzijds omdat ze de andere mens vooruit helpt, bijv. uit een vastgelopen stuk in het leven en anderzijds omdat ze alles mag combineren wat ze geleerd heeft aan vakkennis, vaardigheden, methodieken, verandertechnieken met levenservaring en datgene waar ze van nature goed in is.

Yvonne was al jong geïnteresseerd  in de ontwikkeling van de mens, volgde de opleiding jeugdwelzijnswerk en werkte jarenlang in teamverband met kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Haar inspanningen hielden niet op bij de ontwikkeling van anderen, ook haar eigen persoonlijke groei heeft van jongs af aan veel aandachtig gehad. Zo is ze zich altijd blijven ontwikkelen. Ze heeft opleidingen gevolgd tot vuurloopinstructeur, NLP Master Practitioner en in Ericksoniaanse Hypnose, Energetisch werk, Karakterstijlen van Reich, Familieopstellingen en Systemisch Lichaamswerk. Ze is thuis in het klassieke zowel als het nieuwe opstellen.

Ze heeft haar niche gevonden in het systemisch werken met mensen.

“Ik vind het verrijkend wanneer we onszelf en de ander waarnemen in de context van het systeem. Het geeft me begrip, mildheid en rust.”

Menu