Michiel de Bresser

NLP Trainer

NLP Trainer bij Vidarte. Coach/trainer bij Bewust Buiten

Buiten spelen en ontdekken is mij vanaf 6 jarige bij de scouting met de paplepel ingegoten. Wat begon met hutten bouwen, kampvuur maken en de weg naar huis vinden met een kompas heeft via hiking, primitief kamperen, klimmen en abseilen geresulteerd in mijn ontwikkeling tot survivaltrainer.

Tijdens survivaltrainingen laat ik deelnemers in veiligheid en vertrouwen ervaren hoe het is om volledig op zichzelf terug te vallen. Vaak levert dit een verrassende en soms ook confronterende kijk op zichzelf.

Inmiddels heb ik mij ook ontwikkeld tot NLP trainer. De grootste ontdekking die NLP mij opgeleverd heeft is dat de manier waarop ik naar mezelf kijk en over mezelf denk van invloed is op alles wat er rond om mij gebeurt. Hier bij Vidarte doe ik je een handreiking om jezelf bewust te worden van jouw communicatie met jezelf en met anderen. Door op een andere manier te leren kijken, luisteren, denken en voelen ontstaat er ruimte om meer vrijheid te ervaren in je doen en laten en gaat er een nieuwe wereld voor je open.