Menno Venrooy

TA Therapeut

Ik heb mijn eigen praktijk voor TA therapie. Daar ontmoet ik mensen die hun psychische gezondheid willen bevorderen, vaak getriggerd door de vraag ‘waarom overkomt mij/ons dit nu toch weer?’

Mijn naam is Menno Venrooy, ik ben geboren op 1 februari 1982 en ben opgegroeid in Boxtel. Samen met mijn partner heb ik twee dochters met wie ik graag in en om ons huis aanrommel. Ik ben graag in de natuur, houd van muziek en doe aan crossfit, waar ik, net als koud douchen, veel voldoening uithaal! Als liefhebber van mijn vak geniet ik er tevens van om met regelmaat een nieuwe opleiding of cursus te volgen.

Ik heb mijn eigen praktijk voor TA therapie. Daar ontmoet ik mensen die hun psychische gezondheid willen bevorderen, vaak getriggerd door de vraag ‘waarom overkomt mij/ons dit nu toch weer?’ Dit kunnen problemen zijn die ze in zichzelf ervaren of problemen die ze in relatie met anderen tegenkomen, zowel privé als werkgerelateerd.

De TA is een heerlijk heldere theorie die uiterst toepasbaar is in de alledaagse praktijk. Kennis hiervan biedt mensen de kans om de regie terug te nemen en persoonlijke groei te stimuleren om zo: Voluit te leven!