Lia Goossens

NLP trainer

Lia Goossens is internationaal gecertificeerd NLP trainer en is trainer in NLP opleidingen van Vidarte.

Lia is opgeleid tot maatschappelijk werker, therapeut, coach en trainer. Ze leidt al sinds 2000 mensen op tot coach en trainer binnen verschillende opleidingsinstituten, waarbij NLP altijd als een rode draad door haar lessen loopt.

NLP is voor Lia Goossens een manier van leven, ze ervaart het als een ontdekkingsreis die nooit ophoudt en haar steeds opnieuw uitdaagt het beste uit zichzelf en de ander te halen.

“Niets zo blijvend als verandering”

“Dit is een uitspraak die weergeeft dat wij in een voortdurend veranderende wereld leven waarin van ons wordt verwacht mee te kunnen bewegen, vanuit onze eigen kern. Dit vraagt om bewust, wakker en alert te zijn, om zelf het stuur over ons eigen leven in handen te houden en deze losjes te kunnen laten draaien in de bochten van onze levensweg. Om te ervaren wat echt belangrijk voor je is, wat er echt toe doet op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau, is NLP een fantastische manier om jezelf en de ander te mogen ontmoeten. Als  opleider, trainer en coach zie ik mijzelf als een spiegelende reisgezel die een stukje van je leven met je meereist.”

Menu