Karin Lankhaar

Opleidingscoördinator

Opleidingscoördinator

Verbinden! Mijn energie gaat juist stromen van in verbinding te zijn  met mensen, waarbij ik iets voor ze kan betekenen, ze kan ontzorgen en ondersteunen. En daarnaast ook van organiseren en regelen. Dat is wat me echt blij maakt.

De eerste keer dat ik over de drempel stapte van Vidarte was in 2019 om aan mijn avontuur te beginnen van de NLP Practitioner opleiding. Ik leerde veel over mezelf en wat nog fijner was, was dat ik mocht ontdekken waarvan mijn energie ging (en nog steeds gaat) stromen. En dat bleek dus juist niet de financiële administratie te zijn, die ik al vele jaren bij een grote organisatie deed.

Waar gaat mijn energie dan wel van stromen, vraag je je vast af. Verbinden! Mijn energie gaat juist stromen van in verbinding te zijn  met mensen, waarbij ik iets voor ze kan betekenen, ze kan ontzorgen en ondersteunen. En daarnaast ook van organiseren en regelen. Dat is wat me echt blij maakt.

Ik ben dan ook ontzettend dankbaar en blij dat ik al deze tools mag en kan gaan inzetten als teamlid van het geweldige Vidarte Team als opleidingscoördinator!

Heb je vragen of kan ik je helpen, dan ben ik daarvoor op de maandagen, woensdagen en donderdagen beschikbaar op het kantoor als contactpersoon. Ben je in de villa, loop dan even binnen.  Uiteraard sta ik je ook graag telefonische of via de mail te woord.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik vind het heerlijk om te gaan wielrennen of mountainbiken, een balletjes te slaan tijdens volleyballen en lekker wandelen in de natuur.

Oja, en ik ben zo nu dan ook bij Vidarte aanwezig als deelnemer van Huna. Daar gaat ook mijn energie van stromen 😊