Karin Lammers

NLP Trainer / coach

Karin is internationaal gecertificeerd NLP coach, NLP trainer én is zij Systemisch Opsteller. Naast het training geven bij Vidarte, runt ze haar eigen coachpraktijk, geeft ze trainingen in het bedrijfsleven in Nederland, België en in de professionele sportwereld.

Als coach focust Karin op de kracht van de flexibele geest.

“Soms kun je alleen maar concluderen dat het “is zoals ’t is” en heb je geen andere keuze dan je bij de situatie neer te leggen. Je zult moeten meebewegen, je flexibel opstellen om zo in je kracht te blijven en regie te behouden op jouw leven. Mijn missie als moeder, coach ,trainer, mens is om iedereen zichzelf én de ander met zachte ogen te blijven bekijken en vanuit daar zich te verbinden.

Ik wil je graag de weg wijzen om alle ’problemen” als uitdaging ‘te aanvaarden en potentieel waardevolle levenslessen, zodat je naar je leven kunt kijken, jouw waarheid, missie en dromen kunt zien, aanvaarden met alle ups & downs. Ten volle leven met meer berusting en zelfs dankbaarheid.”

“Wanneer je geduwd wordt, trek dan.”
“Wanneer je getrokken wordt, duw dan. Stress ontstaat pas wanneer je weerstand biedt.”

Ik ben getrouwd met Marc Lammers, moeder van dochter Peppe van 22 en zoon Jurre van 21 jaar. Naast moeder van een gezin, echtgenoot en baasje van mijn trouwe viervoeter Mikky ben ik persoonlijk en maatschappelijk betrokken bij het lot van onze eenzame ouderen. In de strijd tegen die eenzaamheid hebben we 7 jaar geleden een mooie stichting – Stichting Met je hart- opgericht. Geweldig om mensen vanuit een netwerk te verbinden en te betrekken bij een gezamenlijke wens, visie en plan. Trots op alle gerealiseerde initiatieven en de koers die is gezet, verheug ik me op nieuwe uitdagingen.

Ook bij onze jongeren speelt het thema eenzaamheid helaas. Mede door komst van sociale media, zichtbaarheid zijn, maar wel op afstand, een beeld dat je van jezelf kunt creëren online, maar in hoeverre klopt dit? Wie ben jij? Wat zijn de waarden en normen van deze tijd, hoe ga je om met groep- en prestatiedruk in deze tijd?

Graag neem ik ook deze doelgroep bij de hand. Leven kun je wel alleen maar je hoeft het niet alleen te doen. Laten we zorgdragen voor elkaar, van elkaar leren en inspireren, ouderen en jongeren met elkaar verbinden, samen leven. Ik zie jou. ’’