Cobus

Coach

Ik ben Cobus (roepnaam Cootje), een Australian Labradoodle en werk bij Vidarte als coachhond.

Ik hou van Familieopstellingen en doe daar dan ook mijn best om als representant mee te doen (alhoewel ik mijn rol wel zelf kies). Verder is mijn functie bij Vidarte het openen van harten van mensen. Ik maak graag iedereen blij.

Alleen al de aanwezigheid van dieren roept over het algemeen bij mensen een vorm van oer-instinct op, waardoor men direct al dichter bij zijn/haar eigen gevoel staat. Elke reactie op een aanwezig dier spreekt boekdelen over het interne systeem van een persoon. In dat opzicht kan Cobus in sommige opstellingen een cruciale sleutel zijn tot het ontdekken van verborgen obstakels waardoor mensen gehinderd kunnen zijn.

“De Australian labradoodle is een heerlijke hond, intuïtief, zachtaardig en vriendelijk van karakter. Ook binnen de Australian labradoodles zijn er verschillen in karakter, van rustig tot de meer vocale en meer energieke honden. De 5 verschillende rassen in de achtergrond van de labradoodle brengen allen hun specifieke raseigenschappen mee wat uiteindelijk heeft geresulteerd in deze bijzondere hond.

Daarbij hebben ze een heerlijke zachte krullende vacht  die niet verhaart op dezelfde manier als bij andere honden, wat voor mensen met een honden-allergie (maar ook zonder) een uitkomst is!