TOP Training

Een buitengewoon praktische training

Trainen, opleiden en presenteren is een vak. Sommigen hebben een natuurlijke flair waarmee ze een heel eind komen. Anderen kost het beduidend meer moeite. Vidarte’s TOP-training biedt een (inter)actief en speels programma voor zowel beginnende als meer ervaren trainers, opleiders en presentatoren. Aan het einde van de acht-daagse training is de deelnemer beter in staat om op een boeiende en indringende manier inzichten en vaardigheden over te dragen op anderen. Zodanig dat de boodschap dus met een maximaal effect binnenkomt bij alle toehoorders en deelnemers.

De TOP-training is een buitengewoon praktische training voor zowel beginnende als meer ervaren trainers, opleiders en presentatoren. Deze training is een openbaring voor iedereen die met groepen werkt. NLP kennis is geen vereiste om te kunnen deelnemen. Deelname aan een TOP-training stelt je dus in staat om op een boeiende en indringende manier inzicht en vaardigheden over te dragen op anderen. En wel zodanig dat je boodschap ook werkelijk binnenkomt bij alle toehoorders en deelnemers, met een maximaal effect.

De kracht van de training bestaat uit de praktische toepassing in je eigen praktijk. Je brengt zélf de inhoud van je training of presentatie in. Naast het ontwikkelen van trainers- en presentatievaardigheden is er veel aandacht voor wie jij bent als persoon. Vanuit welke missie en visie werk je met anderen? Hoe kom jij over op een groep mensen? Welke ‘blinde vlekken’ heb je? Wat is het effect van jouw gedrag op jouw directe omgeving? De persoonlijke groei die hieruit voortkomt is dus ongekend groot.

X