Introductie Systemisch Werk

Introductie Systemisch Werk introductie

In deze workshop Introductie Systemisch Werk ervaar je de bijzondere werking van Systemisch Werk en familie- en organisatieopstellingen. Wellicht heb je al vaker over Familieopstellingen of Systemisch Werk gehoord, of heb je al eens een opstelling meegemaakt en wil je nu eens ervaren of het jou iets brengt of zou je zelf misschien wel met opstellingen willen werken?

Bij onze introductie workshop Systemisch Werk leer je kennismaken met de mix tussen systemisch werk en familie- en organisatieopstellingen. Een perfecte opstap om kennis te maken & de kiezen van 1 van de 2 richtingen! Er worden delen uit de NLP Practitioner opleiding behandeld.

Wat leer je in de Introductie Systemisch Werk?

We behandelen in deze workshop Introductie Systemisch Werk de meest essentiële en belangrijkste systemische principes. Je krijgt inzicht in jouw eigen systemische bedding en je leert door een systemische bril naar je eigen verleden en heden te kijken. Dat is een boeiend en vooral helend proces.

Natuurlijk gaan we je systeem van herkomst opstellen en daarmee maken we verborgen dynamieken zichtbaar. Ook leer je de belangrijkste systemische werkwoorden, principes die de kwaliteit van relaties bepalen.

Introductie Systemisch Werk Familieopstellingen en Organisatieopstellingen

Agenda

De startdata van de opleiding zijn:

  • 6 november 2019
  • 11 maart 2020

Kosten

De introductie systemisch werk kost €395,-

Locatie

De locatie van de opleiding is St. Jorisstraat 131, 5211 HA, ’s Hertogenbosch.

Programma

Onze workshop opleiding is erop gericht om je kennis te laten maken met de beginselen. Uiteindelijk ontdek je het preciesverschil tussen Familieopstellingen en Organisatieopstellingen.

Trainingsdagen en praktische informatie bekijken

Dit houdt concreet de volgende onderdelen in:

  • Kennismaking met achtergronden en grondbeginselen van systemisch werk
  • Leren en herkennen van de systemische wetten: Binding, Ordening en balans
  • Reizen door de systemische werkwoorden: uitreiken, aannemen, dragen, leunen en buigen.
  • Ervaren van het Wetende Veld, het femenologische principe binnen opstellingen.
  • Kennismaken met ‘Plek’: het ontdekken van je eigen bewegingen vanuit je systeem van herkomst.
  • Ontdekken van het verschil tussen Familieopstellingen en Organisatieopstellingen.
  • Kijken door een systemische bril: op een systemische wijze leren kijken naar een vraag.

Daarnaast ontvang je in het begin van je opleiding het boek “De NLP Coach als Inspirator” van Peter Dalmeijer en het NLP-spel. Het boek geeft je nog meer achtergrondinformatie en het NLP-spel leert je om er nog meer te gaan spelen.

Kwalificatie voor vervolgopleidingen systemisch werk

Deze introductie workshop is een onderdeel van integrale opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen (totaal 16 dagen). De hele opleiding bestaat uit de volgende 3 onderdelen: Introductie Systemisch Werk (3 dagen), Opleiding Familieopstellingen (7 dagen) en Opleiding Organisatieopstellingen (7 dagen). Voor de inhoud van beide programma’s zie de praktische info van de betreffende onderdelen!

Aanmelden Introductie Systemisch Werk

Wil jij je aanmelden voor deze unieke opleiding? Wij kijken er naar uit je te verwelkomen in Den Bosch!

Kennismaken met Vidarte

Benieuwd wie Vidarte nu écht is? Je kunt heel makkelijk online kennismaken.

Andere Systemisch Werk opleidingen

Heb jij al een NLP certificaat of ben je benieuwd naar groeimogelijkheden na deze opleiding? Bekijk de mogelijkheden!

Waarom een opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto is: als het ´goed´ en ´leuk´ is dan is het pas ´fijn´! Het team van bevlogen trainers en opstellers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw Systemisch Werk reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, ruime praktijkervaring als Familie- en Organisatieopsteller, de heerlijke Ridderzaal en goed opgeleide mentoren bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke Systemische opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte is één van de eerste NLP opleidindingsinstituten in Nederland. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en bevinden wij ons in het centrum van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch.

Referenties

80% van onze cursisten komt bij ons terug en daar zijn we trots op. Vidarte biedt, naast opleidingen, workshops, oefenavonden, een Zomer en Winterevent, bijzondere projecten waardoor je op diverse manieren aan jezelf kunt blijven werken.

Kennismaken?

Kom naar een van onze infoavonden om kennis te maken met onze diverse Systemische opleidingen, de werkwijze en sfeer van Vidarte.

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!