Rolf van Haren

Rolf van Haren

Rolf van Haren is werkzaam als businesscoach/trainer bij Vidarte.

Drie werelden komen bij elkaar in de persoon Rolf van Haren, mensontwikkeling (NLP & Systemische principes), organisatieontwikkeling (Cybernetica) en technologie (AI).

Door ervaringen, opgedaan in de corporate omgeving, te vertalen naar transformatie in de huidige tijd is de samenwerking tussen Vidarte en Rolf´s organisatie The Upgrade Society ontstaan. Een organisatie die zich richt om mens ontwikkeling te verankeren in organisatieontwikkeling. Immers het ontwikkelen van medewerkers leidt onherroepelijk tot organisatieontwikkeling. Door slim gebruik te maken van nieuwe technologie als Artificiële Intelligentie en Business Intelligence stelt The Upgrade Society (www.theupgradesociety.com) bedrijven in staat het volledige potentieel van de medewerkers en de organisatie te benutten.

Rolf van Haren is aangesloten bij Vidarte als business sparringpartner en is medeauteur van het boek experttips voor betekenisvolle organisaties dat hij in 2019 schreef met Peter Dalmeijer. Samen trekken Rolf en Peter op in hun maatwerkprogramma´s voor ondernemingen, gericht op de mens- en organisatieontwikkeling.

“Een gezonde organisatie is een ecosysteem waarin groei een kernproces is en waarbij professionals zich betrokken voelen om te werken, gebaseerd op hun persoonlijke groeistrategieën, afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.”

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team