Embodied Leadership

Zomerweek

Persoonlijke Groei

Wat leer je?

Tijdens de zomerweek versterk je het contact met je lichaam en de verbinding met je bezieling. Je leert door concrete bewegingsinterventies vanuit jouw lichaamsbewustzijn je dromen en intenties vanuit je bezieling/spirit tot expressie te laten komen zodat ze zich in jouw fysieke handelen manifesteren.

– Je krijgt helderheid op de congruentie van je intenties door onbewuste, dieperliggende overtuigingen te ontdekken die in je bewegingen liggen opgeslagen. Je bent veel meer dan je ervaringen tot nu toe! En deze enorme potentie kan enkel ontdekt worden door te ervaren.

– Je doet nieuwe ontdekkingen over jezelf en zet daarmee je oneindige creativiteit en potentie aan het werk om het realiseren van je intenties kracht bij te zetten vanuit je handelen.

In deze heerlijk zomerse week geef je volledig ruimte aan de expressie van wat jou van binnen roept.

De prachtige locatie aan het water vlakbij hartje ’s-Hertogenbosch nodigt het lichaam uit om ruimte te maken voor wat belangrijk voor je is en om daar in aandacht mee te bewegen.

Praktische informatie

Indeling

Dag 1: Afstemming op jezelf: De Kwaliteit van jouw body-mind connectie: de basisprincipes van Embodied leadership.

Dag 2: De onbewuste patronen in je lichaamsgeheugen die jouw manifestatie saboteren en hoe je de parel van je diepste beweegreden hierin ontdekt.

Dag 3: Je lichaamsbewustzijn binnen de dynamiek van de groep.

Dag 4: Walk your talk

Trainer

Zomerweek Embodied Leadership

Eerstvolgende startdatum

21 juli 2022

Alle openstaande startdata

Gerelateerde cursussen

Menu