Vidarte Week van de Levenskunst

“De Vidarte Week van de Levenskunst”

Van maandag 21 tot vrijdag 25 augustus

Kom weer in contact met je gevoel, je expressie, je creativiteit en authenticiteit. Ontdek je eigen kleur, jouw lef en je kracht. Een inspirerende week om je passie, je energie en je levensvreugde op te laden.

We bieden je een week met drie trainers. Ze zijn authentiek en aanvullend aan elkaar en houden van het leven. Je vertoeft in een luxe accommodatie in de schitterende natuur van het Limburgse Geuldal.

“Alle kunsten leveren een bijdrage aan de grootste kunst van allen; de kunst van het leven!”

– Berthold Brecht

Tijdens de Vidarte Week van de Levenskunst hanteren we als leidraad de vijf primaire beeldelementen; energie, toon, kleur, lijn, vorm. We gaan beeldend aan de slag met Pauline de L’Or, Levenskunstenaar pur sang bevlogen kunstenares en holistisch beeldend therapeut.

We gaan onszelf op een diepere laag leren kennen door vragen in familie opstellingen in te brengen en door je essentie op te stellen. Je wordt hierin begeleid door Yvonne Stams een expert in opstellingen en lichaamswerk.

En via dynamische en activerende werkvormen word je letterlijk in beweging gebracht  in de richting van je doel. Je krijgt door Peter Dalmeijer tools aangereikt om ook in de toekomst verder te ontwikkelen. Peter is de grondlegger van Vidarte, ontwikkelaar van trainingen, trainer, coach en inspirator.

“Onze intuïtie is een heilig geschenk en ons rationele verstand zijn dienaar. We hebben echter een gemeenschap geschapen die de dienaar vereert en het geschenk vergeten is”

– Albert Einstein

Via levenskunst draaien we de rollen weer om een leer je te leven volgens deze oerwet van Einstein, leven vanuit je hart. En dat is weer het effect van het opruimen van blokkades en belemmeringen.

We organiseren tevens bijzondere avondactiviteiten. Met o.a. inspiratiecolleges en  een vuurloop geven we je een nog grotere ‘levenskunst-boost’ en er is ruimte voor vrijetijdsbesteding.

Vidarte Week van de Levenskunst – Praktische info

We verblijven van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus in en prachtige accommodatie in het Limburgse Geuldal, De Vinkenhof, Overgeul 13, 6281 BG Mechelen.

De kosten voor de week bedragen €895,00,  inclusief het programma, alle materialen, logies en maaltijden (all-in).

Op vrijdagavond 18 augustus is er een kick off bij Vidarte in Den Bosch. Tevens hebben we begin september een evaluatie en “afterparty” bij Vidarte.

Als je belangstelling hebt neem dan snel een optie, we hebben in De Vinkenhof maximaal plek voor 12 deelnemers.

X