NLP Master Practitioner +

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner +

Het toepassen van hoogwaardige en diepgaande coach- en verandertechnieken staan centraal in de opleiding NLP Master Practitioner +. Daarbij maken we de verbinding met jouw dagelijkse praktijk. Op persoonlijk vlak is dit bovendien een ware reis naar de master in jezelf. Net zoals in de opleiding NLP Practitioner + heeft deze opleiding twee kanten: Je werkt aan jouw eigen communicatie, aan jouw eigen patronen en tevens leer je als een coach te communiceren en aan de patronen van anderen te werken. Dat is bij de NLP Master opleiding niet anders, maar nu op Master niveau. Hierbij doen we in de opleiding 7 stations aan:

 • Modelleren: de basis van de opleiding. Wat is het geheim (structuur, strategie) van de expertise van echte experts en hoe kan ik dat ook leren, waardoor ik het anderen kan overdragen. Modelleren loopt als een rode draad door de opleiding heen. Je gaat ook daadwerkelijk een modelleerproject uitvoeren.
 • Neurologische niveaus: de wereld van de hogere niveaus. Wat is missie? Wat is mijn missie? Hoe breng ik dat in praktijk? Wat is identiteit eigenlijk, wie ben ik wel en wat is het verschil tussen ‘ík’ en al mijn rollen?
 • Overtuigingen en waarden: ook weer twee neurologische niveaus. Hoe ontdek ik mijn overtuigingen en waarden en hoe werk ik aan belemmeringen op deze niveaus? Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen en welke waarden dienen mij niet? Hoe coach ik anderen op deze niveaus?
 • Metaprogramma’s: wij mensen bewegen ons door het leven, met onze gedachten, gedrag en emoties. NLP heeft een aantal labels gehangen aan deze ‘bewegingen’. We noemen dat inhoudsvrije filters, oftewel metaprogramma’s. Je ontdek je eigen programma’s en gaat als een coach ermee werken.
 • Master taalpatronen: in de NLP Practitioner opleiding heb je al met taalpatronen gewerkt. In de Master gaan we daar mee verder. Je leert te werken met krachtige taalpatronen, waardoor je een meester-communicator wordt.
 • Law of Attraction en de neurologische niveaus: in de groei2daagse ga je aan de slag met de Abundance gedachte: hoe werk je als een Master aan doelen, hoe ga je jezelf congruent presenteren? Wat projecteer je op anderen en wat zend je uit? NLP uit de hoge hoed in een metafyisch kader.
 • Systemisch Werk als +: de Plus van de opleiding. Al onze overtuigingen, emoties, waarden en patronen hebben hun geschiedenis, oorsprong en reden. Als we hier door een systemische bril naar gaan kijken dan levert dat louter winst op.

NLP Master Practitioner + – een aanvulling

De opleiding NLP Master Practitioner + vult de eerder opgedane kennis onder andere aan met:

 1. Verandertechnieken, taalpatronen en communicatiepatronen
 2. Van modelleren naar communicatief meesterschap
 3. Werken aan overtuigingen en waarden vanuit een systemisch perspectief
 4. Alignment en persoonlijke congruentie realiseren vanuit identiteit en missie

Internationaal erkende trainers zorgen voor ondersteuning en persoonlijke feedback. Deze opleiding is zowel nationaal als internationaal erkend door ABNLP en IANLP. Wanneer je de opleiding met goed gevolg hebt afgesloten, ontvang je het internationaal erkende NLP Master Practitioner certificaat.

Ben je nieuwsgierig geworden over de opleiding NLP Master Practitioner +? Via onderstaande buttons krijg je meer informatie.

De trainers leggen uit.

NLP+ Master Practitioner opleiding Peter en Saskia

Klik op de bovenstaande foto voor een uitleg van de trainers.

X