NLP Summit

NLP, Professionele Ontwikkeling

Wat leer je?

De NLP Summit is ontwikkeld in 2020. Vanuit een vraag en verlangen heeft Peter Dalmeijer deze speciale training ontwikkeld en vormgegeven. In onderstaande video legt hij uit waarom en wat je mag verwachten.

Ben jij Onbewust Bekwaam in het beheersen van NLP? Dat is wat de ‘Summit’ toevoegt aan NLP Master Practitioners. Deze 5 daagse training ‘NLP-op-topniveau’ is in eerste instantie ontwikkeld voor Trainers-in-opleiding die leren NLP tot in de puntjes te beheersen.

Werk jij samen, met mensen en wil je meer uit jezelf halen in je rol als creator, inspirator of innovator, dan is deze NLP Summit een prachtige kans voor jou.

De NLP Summit brengt je naar het summum-niveau van het beheersen van NLP.

Praktische informatie

Indeling

NLP is een vorm methodiek bij uitstek. Dit 5 daagse programma vormt enerzijds een vast onderdeel van de opleiding tot NLP Trainer en NLP coach en is anderzijds een ‘must’ voor ieder die van deze kwalitatieve handleiding houden.

Contacturen:
De opleiding bestaat uit 10 dagdelen van 3 uur.

Overige studiebelasting:
De tijdsinvestering naast de opleidingsdagen bestaat uit 20 uur voor de voorbereiding en uitvoering van opdrachten. Tenslotte studie van literatuur uit de manual, gemiddeld 12 uur.

Accreditaties

IANLP
Deze accreditaties gelden alleen bij afronding van de Post HBO (NLP) Trainer opleiding
waar deze NLP Summit een onderdeel van is.

Brochure

Klik hier om de brochure te downloaden

Trainer

NLP Summit

Eerstvolgende startdatum

4 april 2023

Alle openstaande startdata

Gerelateerde cursussen

NLP Master

Practitioner

NLP Practitioner

met E-learning

NLP Practitioner

NLP

Introductie