NLP Coach

NLP, Professionele Ontwikkeling

Wat leer je?

Er zijn veel coaches werkzaam met een enorme diversiteit aan expertises en specialismen. De IANLP (Internationale NLP Gemeenschap) heeft besloten om ook aan dit ambacht een opleidingsniveau toe te kennen; een accreditatie tot NLP Coach.

Tijdens deze geaccrediteerde NLP Coach Opleiding van Vidarte werk je aan een optimale coach-Houding/ jouw attitude als coach, een ideale grondhouding. Je leert hoe je een coachgeprek gaat inrichten en optimaliseert de NLP coach-technieken en de gevorderde NLP coach-technieken die gaan o.a. over geluk en gezondheid.

Er is aandacht voor hypnotisch werk (het bewuste en het onbewuste brein) en we implementeren aanverwante technieken zoals Systemisch Werk, Transactionele Analyse en Mbit /Mbraining. Tenslotte krijg je ook de handvaten om als zelfstandig NLP coach aan de slag te kunnen gaan.

Ben je NLP Master? Heb je de ambitie om nóg meer uit NLP te halen? Laat je meenemen in de 12-daagse opleiding en kom tot het niveau van een internationaal gecertificeerd NLP coach!

Naast een IANLP certificering is deze opleiding ook door de NOBCO geaccrediteerd met P.E. punten.

Praktische informatie

Indeling

De totale opleiding tot IANLP en NOBCO gecertificeerde NLP Coach bestaat uit vier onderdelen:

A. 12 daagse training NLP Coach
B. Supervisie en praktijk
C. Keuzetraining (Systemisch Coachen, Coachen met TA, mBIT Coachtraining, Teamwerk of een alternatieve coachspecialisatie)
D. Afstudeerroute bestaande uit reflectieverslag, portfolio en praktijktoets

NB:
– indien een deelnemer de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner niet bij Vidarte heeft afgerond, dan volgt na aanmelding een intakegesprek met een van onze trainers.
– de keuzetraining dient voorafgaand aan de training NLP Coach afgerond te zijn óf binnen een jaar na afronding van de training NLP Coach.

Accreditaties:

IANLP

Trainer

NLP Coach

Eerstvolgende startdatum

5 november 2022

Alle openstaande startdata

Gerelateerde cursussen

NLP Master

Practitioner

NLP Practitioner

met E-learning

NLP Practitioner

NLP

Introductie

Menu