Opleidingen

In Villa Vidarte verzorgen wij complete en dynamische opleidingen in NLP en Systemisch Werk. De opleiding in levenskunst staat hier centraal. Je kunt bij ons terecht voor zowel de basisopleidingen, zoals NLP Practitioner + en Familieopstellingen, maar ook voor diverse vervolgopleidingen, zoals de NLP Trainer opleiding.

Als één van de eerste professionele opleiders in NLP in Nederland heeft Vidarte een actieve rol gespeeld in de voortdurende ontwikkeling en toepassingen van NLP en coaching.

  • Jij staat centraal en wij bieden een studie op maat.
  • Starten op jouw niveau: opleidingen van introductie-kennismakingsniveau tot het professionele niveau. En van het professionele niveau naar het meesterschap. Voor elk wat wils.
  • Wij verzorgen avond –weekend én dagopleidingen.

Vormgeving

De trainers van Vidarte zijn allen opleidingsprofessionals met een ruime ervaring in training en coaching. De opleidingen worden afgesloten met een, (waar mogelijk) internationaal erkend certificaat.

Elke opleiding combineert professionele ontwikkeling met persoonlijke groei.

Door middel van heldere theoretische kaders, praktische oefeningen en veel persoonlijke reflectie leer je in een veilige en prettige sfeer. Het is ons streven om mensen zich bij ons thuis te laten voelen. We inspireren je graag om de levenskunstenaar in jezelf te laten groeien.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of bel ons: 073 – 644 09368.

Meer info opleidingen (algemeen)
reCAPTCHA