Pauline de L’Or

Pauline is kwaliteitsmanager van Vidarte en richt zich tot het optimaliseren van marketing, communicatie, de visie, identiteit, diensten, producten en interne organisatieprocessen van Vidarte.

Als Holistisch Beeldend Kunstenaar, geef ik les in levenskunst én zet de Schone Kunsten in het licht; geef podium aan mensen met passie. (Salon de L’Or)
De Salon is onderdeel van L’Atelier de L’Or; praktijk beeldend coachen ; Les in Levenskunst

Ik ben geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, sinds een aantal jaren woon ik in Schijndel. Sinds november 2017 werkzaam als Kwaliteitsmanager bij Vidarte. Sinds oktober 2016 werkzaam als gastvrouw on tour in Nederland en België voor HML bedding.

Fijn, in een combinatie tussen statisch en dynamisch werk, een functie in onderzoek en communicatie naast het verkennen van landschap, ondersteuning in maatwerk, ambacht en ondernemerschap, verschil te mogen maken in energie, lijn, toon, vorm, keur en perspectief.

Ik ben bestuurslid Stichting KABRA (koepel amateurtheater Brabant) Een platform voor de verspreiding van kennis, het behartigen van de belangen en het ontwikkelen van bovenlokale activiteiten voor het amateurtheaterveld in Noord-Brabant.

Na de Havo opgeleid tot A verpleegkundige GZG Den Bosch en Zweminstructeur /zwemonderwijs BRB Den Bosch (elementair –en reddend zwemmen). Met erg veel plezier zorg gedragen/ les gegeven.

Als actrice actief bij verschillende toneelgezelschappen, binnen (in het theater)en buiten (openluchttheaters)

Regie/Theater-maken:

2017 Solovoorstelling “morgen ben ik jarig”

Ik volgde mijn opleiding reguliere kunstgeschiedenis via de Vrije Academie Amsterdam en aan de Universiteit in Tilburg. Verdieping en specialisatie na vier jaar in Her Story of Art (de verborgen vrouwelijke kunstenaars.) en het Parijs rond 1900.

Werkte (2013-2015) als droomvervuller / droomcoördinator voor Vereniging Hartsdromen. Betrokken bij ontwikkeling van de glossy magazines als vormgever, redacteur en fotograaf.

2016/2017 Opleiding NLP Practitioner en Systemisch Werk ineen (Vidarte)

Als freelance fotograaf en Marketing Assistant gewerkt bij Aquasfeer.

Ervaring in Productfotografie , aanleg Portfolio (bouwkundige)zwembaden/showroom

2014-2018 Opgeleid tot Holistisch Beeldend Kunstenaar en coach,
Vrije Academie ’t Pad Kesteren.

Ik ben de moeder van inmiddels drie volwassen dochters, heb ruim
25 jaar ervaring in gezinsmanagement

Wish it, Dream it, Do it !

Nu is het tijd mijn kunsten en kunnen ruimte en vorm te geven binnen Vidarte.

Creare ergo Sum       (ik creëer dus ik besta)

Ab imo Pectore          (uit het diepst van het hart)

Paulinahelenamaria de L’Or

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team