Pauline de L’Or

Pauline is kwaliteitsmanager van Vidarte en richt zich tot het optimaliseren van marketing, communicatie, de visie, identiteit, diensten, producten en interne organisatieprocessen van Vidarte.

Zij is opgeleid tot A verpleegkundige, heeft jarenlang zwemles gegeven aan kinderen en volwassenen. Pauline speelt toneel, heeft een opleiding kunstgeschiedenis gevolgd via de Vrije Academie aan de Universiteit in Tilburg, verdiepte en specialiseerde zich na vier jaar reguliere kunstgeschiedenis in Her Story of Art (de verborgen vrouwelijke kunstenaars.) en het Parijs rond 1900.

Ze werkte twee jaar voor Vereniging Hartdromen als droomvervuller / droomcoördinator, was betrokken bij ontwikkeling van de glossy magazines als vormgever, redacteur en fotograaf

Vertolkte diverse vrouwenrollen in regionale en landelijk producties; actief bij verschillende toneelgezelschappen zowel binnen (in het theater) als buiten (openluchttheaters)

2015- 2018 opgeleid tot Holistisch Beeldend Kunstenaar en coach, Vrije Academie ’t Pad Kesteren.

Moeder van drie inmiddels volwassen dochters en heeft ruim 25 jaar ervaring in gezinsmanagement.

“Ik ben er één, een Levenskunstenaar. Ik schrijf, acteer, regisseer, fotografeer, installeer, geef vorm en creëer. Creativiteit is de mens eigen. Binnen het eigen vermogen is er altijd groei mogelijk.  Levensmotto ” Maak van je creativiteit je kracht.”

Ik ben Holistisch Beeldend Kunstenaar met een Atelier en een Salon, geef les in levenskunst én zet de Schone Kunsten in het licht ; geef podium aan mensen met passie.

Als hedendaagse kunstenaar gebruik ik de middelen van mijn tijd, in de tijd. Zo heb ik een theatervoorstelling over mijn leven geschreven, gemaakt én gespeeld. Een solovoorstelling, in mijn kroonjaar, alleen op het toneel,niemand die me kon vangen, souffleren, redden. Super spannend maar een enorm hoogtepunt voor mij als mens en actrice.

Wish it, Dream it, Do it !

Nu is het tijd mijn kunsten en kunnen ruimte en vorm te geven binnen Vidarte.

Creare ergo Sum       (ik creëer dus ik besta)

Ab imo Pectore          (uit het diepst van het hart)

Paulinahelenamaria de L’Or

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team