Mariska Faas

Mariska Faas is gastvrouw bij Vidarte.

Geloof je in wonderen? Sinds ik mijn NLP bril heb opgezet zie ik er steeds meer, groot en klein.

Mijn naam is Mariska Faas, oud student bij Vidarte en sinds December dit jaar te ontmoeten als gastvrouw van Vidarte. In de ochtend ben ik aanwezig om zorg te dragen voor het Huis van Vidarte en alle mensen die er komen: collega’s, studenten en vrienden. Ik ben er voor het onderhoud, hapjes en drankjes, praktische en filosofische vragen, een praatje of een luisterend oor en een warm welkom.

Vier jaar geleden hoorde ik via 2 vriendinnen over Vidarte. Ze volgden er NLP trainingen en wekten zo mijn interesse voor een levenswijze die ik vaag ergens eerder had gehoord: vuurlopen, positief denken en populaire kreten. Little did I know! Ik begon Vidarte te volgen op facebook, verzamelde de positieve slogans en plaatjes. De wens om hier aan mee te doen was geboren. In 2016 had ik genoeg informatie en moed verzameld om letterlijk aan te kloppen bij de deur van Vidarte en Peter te vragen of ik deel mocht nemen aan de NLP Practitioner Plus.

Een stap die mijn leven op zoveel fronten positief heeft veranderd….. ik zocht er een weg naar een baan die beter bij mij paste en vond een warme familie van medestudenten, mentors en docenten die me de weg wezen naar een betere versie van mezelf. Dat mag van mij gerust een wonder heten. En om het wonder compleet te maken, heb ik een jaar later bij Vidarte inderdaad de baan gekregen die helemaal bij mij past.

Mijn professionele bedding ligt in het jeugdwelzijnswerk, wat ervoor gezorgd heeft dat ik een open oog heb voor kinderen en het kind in de volwassenen om me heen.

Het kompas waarop ik vaar is het meewerken aan het welzijn van mijn medemensen, wat me in heel diverse soorten werk heeft genavigeerd: gezinswerk, woonvoorzieningen, het Theater aan de Parade, tandartspraktijken, hoorzorgwinkels. De horeca is een oude liefde waarmee ik mijn studies betaalde en waar ik de Hospitality leerde die ik graag uitdraag binnen Vidarte.

Dans is de passie waardoor ik mijn man Frank leerde kennen. Inmiddels dansen we al meer dan 20 jaar samen door het leven met onze inmiddels bejaarde kat Mau.  Mijn andere passies zijn schilderen, edelstenen verzamelen, korte films maken, reizen naar mijn moederland Indonesië, yoga, duiken, en varen met ons bootje. In februari 2019 krijg ik mijn diploma voor stoelmasseur en in maart 2019 start ik mijn eigen praktijk voor diverse vormen van stoelmassage.

Ik hoor graag wat jouw passies en plannen zijn en wat NLP en Systemisch Werken betekenen voor jou.

 

Ik ZIE je bij Vidarte… Tot gauw!

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team