Aafke Bos

Sinds 2008 is ze eigenaar, coach en opsteller van Lumina-licht op levensvragen in Harderwijk. Bij Vidarte begeleidt ze organisatieopstellingen.

Aafke Bos is onbewust haar hele leven al bezig geweest met het bestuderen van dat wat menselijk gedrag aanstuurt; het verschil in kaart brengen tussen wie we zijn en wat we doen. Met andere woorden: de communicatie en structuur van de subjectieve ervaring.  Een bevriend collega zette haar op het pad van NLP. Bij Vidarte vond ze perfecte plek om dit te leren, te ervaren en vervolgens het vertrouwen om hiermee aan de slag te gaan. Hier kwam ze ook in contact met  Systemisch Werken. Naast familieopstellingen schoolde ze zich in organisatieopstellingen, TA en het werken met karakterstructuren.

Sinds 2008 is ze eigenaar, coach en opsteller van Lumina-licht op levensvragen in Harderwijk. Bij Vidarte begeleidt ze organisatieopstellingen.

“Lumina betekent Licht. Mijn levensmotto is: Inzicht Verlicht; schept licht waar het donker is en maakt lichter waar het zwaar voelt. Mijn missie is het om licht te mogen werpen op de vraag, het probleem van de ander. Om de ander die inzichten te laten ontdekken die nodig zijn om regie in zijn/haar leven te kunnen ervaren.

Ik doe mijn werk met veel plezier, enthousiasme en met een chronisch vertrouwen in het leven. Belangrijke criteria in mijn leven zijn: compassie in plaats van medelijden, helpen in plaats van redden, neutraal in plaats van oordeel.”

Maak ook kennis met de andere teamleden!

bekijk het hele team