Masterclass Online Opstellen

Webinar online

Online Opstellen: Hoe doe je dat?

Deze interactieve Masterclass voor Online Opstellen is bedoeld voor familieopstellers en organisatieopstellers die hun systemisch werk ook online willen uitvoeren. We gaan er vanuit dat je al weet hoe je moet opstellen, we leren je hoe je dit online kunt doen. Ook als je nog geen ervaring hebt met online werken, kun je deze masterclass volgen.

Een mooie reis om jouw systemisch werk ook in te zetten in tijden van weinig fysiek contact. Want juist nu is er veel behoefte aan het doorbreken en onderzoeken van patronen!

Aanmelden

Over de masterclass

Wil jij graag opstellen en kun je niet fysiek in 1 ruimte zijn met je vraagsteller en representanten? Zie je op tegen het gebruik van techniek om dit te doen? We leggen je op een eenvoudige manier uit hoe je online middelen voor je kunt laten werken, we nemen je bij de hand. Ook als je nog geen ervaring hebt met online werken, kun je deze masterclass volgen.

Onze opstellingsvorm houdt het midden tussen een live opstelling met representanten en een tafelopstelling. In deze masterclass leren we je:

  • Hoe je de techniek gebruikt van Zoom vooraf en tijdens de videocall;
  • Werken met een tool die je kunt gebruiken om het wetende veld in beeld te brengen;
  • Hoe je online goed in verbinding komt en blijft met het wetende veld, de vragensteller en de representanten;
  • De instructie aan representanten en hoe je hen begeleidt tijdens de opstelling
  • Leren we je handige trucjes in Zoom om de opstelling ook technisch goed te laten verlopen;
  • Kortom: veel praktische tips in het starten, begeleiden en beëindigen van een online opstelling!
Aanmelden via Eventbrite

Online Opstellen

De masterclass begint al thuis na je inschrijving. Vooraf sturen we je basale informatie over Zoom, met een uitleg van de meest gebruikte functies, zowel als gebruiker, als als host van een meeting. Tijdens de masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen over het gebruik hiervan. Uiteraard kun je na de masterclass ook een andere online videobeltool gebruiken als Hangouts, MS Teams, etc. In deze masterclass werken wij met Zoom.

Kortom: een mooie reis om jouw systemisch werk ook in te zetten in tijden van weinig fysiek contact. Want juist nu is er veel behoefte aan het doorbreken en onderzoeken van patronen! Verrijk jezelf met deze kennis en help anderen verder!

Deze masterclass gaat door bij 5 deelnemers en we werken met groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat we ook alle gelegenheid hebben om vragen te beantwoorden.

Over de trainers

Janine van Grevenstein is (online) trainer, facilitator en (team-) coach bij Season Your Life. Ze is enthousiast, empathisch en analytisch sterk. Ze ontwikkelt graag nieuwe wegen om tot meer focus, inzicht en plezier te komen. Een dag niet gelachen en geleerd, is een dag niet geleefd!

Het systemisch werk heeft haar gegrepen in zijn eenvoud en mogelijkheden. Hoe mooi om gedrag en patronen snel, effectief en visueel te maken en daadwerkelijk tot de kern te komen! Samen met Yvonne Stams ontwikkelde zij de Masterclass Online Opstellen.

Yvonne Stams: “Janine en ik hebben elkaar leren kennen bij Vidarte. Toen zij mij tijdens de eerste lockdown uitnodigde om samen een online masterclass te organiseren was ik niet meteen enthousiast. Online? Een familieopstelling online, kan dat, werkt dat? Ja!

Fantastisch! Janine is goed in het technische stuk en ik in het deel opstellen online. We vullen elkaar aan en er is ruimte voor wat zich aandient.”

Ontmoet alle trainers van Vidarte