NLP Workshops

Heb je interesse in NLP, maar wil je graag eerst kort kennismaken door middel van een workshop? Wij hebben twee verschillende NLP workshops, namelijk de NLP introductie en het NLP spel workshop. Bij beide leer je de basisprincipes van Neuro Linguïstisch Programmeren. 

Onze workshops

NLP spel workshop

Tijd om je NLP kennis te verbreden of opfrissen? Dat doen wij met het NLP spel, ontworpen door Peter Dalmeijer. Al spelend maak en houd je NLP levend.

NLP introductie

Kennismaken met NLP? Dat kan gemakkelijk met de NLP introductie workshop. Zo kun je snel zien of het iets voor jou is en of je graag verder wilt studeren.

Workshop betekent letterlijk werkplaats. Ook de workshops bij Vidarte zijn werkplaatsen waarbij je in een of enkele dagen een methodiek ontdekt én ervaart.

Tijdens deze workshops van Vidarte ontdek en ervaar je in een paar dagen de methodiek van NLP. We gebruiken een mooie mix tussen theorie en praktijk. Je leert de stof en je werkt aan jezelf.

Daarnaast hebben wij gespecialiseerde en betrokken opleiders die het beste uit jou zullen proberen te halen en van jou een levenskunstenaar te maken. 

NLP Workshops bij Vidarte

Wil je meer info over onze workshops?

Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier of bel ons: 073 – 644 0936.

Meer info workshops