Nieuws

NLP….wat kan ik er mee?

Dat is een mooie praktische vraag die veel mensen ons stellen. En terecht! Want NLP gaat uiteindelijk vooral om ervaren en doen. Dat is de reden dat Vidarte een reeks van drie praktijkgerichte workshops organiseert rondom de levensthema’s werk, relatie en leefstijl.

NLP en werk

Werk maakt een belangrijk deel uit van ons dagelijks leven en heeft een grote impact op ons bestaan. Als het op het werk niet zo lekker loopt, hebben we daar last van. We blijven ronddraaien in hetzelfde cirkeltje van gedachten en gevoelens en dat kost enorm veel energie. Bovendien blijven we vaak doen wat we altijd al deden. Is dit herkenbaar voor jou?

Hoe zou het zijn als jij in één dag voor jezelf helder krijgt wat er precies speelt in jouw situatie, waar jij zoveel last van hebt en welke opties jij hebt om het te veranderen? Meld je aan voor de workshop NLP en werk en ontdek jouw mogelijkheden.

NLP en relatie

Relaties bestaan in vele vormen: liefdesrelatie, vriendschapsrelatie, zakenrelatie, enzovoorts. Een relatie geeft energie als jij daarin jezelf kan en mag zijn, als jij je gevoed voelt op emotioneel, fysiek en mentaal gebied en als jij waarde toe kan voegen aan de ander en je daarin gezien en gehoord voelt. Dat is nogal wat en zeker niet vanzelfsprekend voor iedere relatie die jij aangaat met anderen. Daarom is het belangrijk dat je in een relatie kiest voor wat jij echt belangrijk vindt.

Heb jij een relatie die jou meer energie kost dan oplevert? En zou jij in één dag meer inzicht willen krijgen in de dynamiek van die relatie en jouw rol daarin? Zou het jou helpen om vanuit een ander perspectief naar die relatie te kunnen kijken? Meld je aan voor de workshop NLP en relatie en zet jouw eerste stap naar bewustwording en meer keuzemogelijkheden.

NLP en leefstijl

Meer bewegen, gezonder eten, meer tijd voor ontspanning…. We weten dat het goed voor ons is en tóch hebben we met elkaar meer last van stress dan ooit. Als wij weten wat goed voor ons, waarom doen we het dan niet? Wat zit daar achter? Is dat alleen maar een kwestie van niet genoeg discipline? Nee hoor, daar zit een wereld achter van overtuigingen en waarden, jouw wereld.

Heb jij je wel eens afgevraagd welke leefstijl past bij jou? Welke leefstijl jou gelukkig maakt? En wat je daar dan mee bereikt? Misschien een heel andere benadering dan jij gewend bent. Dat is de kracht van NLP. Tijdens deze workshop krijg jij in één dag helder hoe jij ‘moeten’ omzet in ‘willen’ en wat het effect daarvan is op jouw motivatie te kiezen voor een leefstijl die bij jou past. Nieuwsgierig? Mooi! Meld je dan nu aan voor de workshop NLP en leefstijl

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshopdagen ga je vooral veel doen en ervaren. We gaan met en van elkaar leren, want dat is leuk en leerzaam. NLP biedt vele werkvormen die leiden tot inzicht en bewustwording. Elke werkvorm wordt ingeleid met een korte uitleg en instructie waarna je in kleine groepjes met elkaar aan de slag gaat. Na elke oefening nemen we voldoende tijd om te evalueren en vragen te stellen. Lekker actief dus.

Elke workshopdag brengt jou inzichten in een situatie die jou bezig houdt én bewustwording van de invloed die jij daarop wel of niet hebt. Het is meteen een praktische manier om kennis te maken met NLP. De nadruk ligt op de praktijk zodat jij goed de afweging kunt maken of je verder wilt gaan met de introductiecursus NLP of meteen met de opleiding NLP-practitioner binnen Vidarte.

Trainer

Marjoke Smits

Praktische informatie

Data:

Zaterdag 26 oktober 2019 – NLP en werk

Zaterdag 30 november 2019 – NLP en relatie

Zaterdag 18 januari 2019 – NLP en leefstijl

Tijden:

Van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten:

Enkele workshop:             € 125,-

Serie van drie workshops: € 325,-

Inschrijving:

Voor de drie workshops kun je je aanmelden via info@vidarte.nl o.v.v. Naam workshop(s), Naam en telefoonnummer.

Boek: experttips voor een betekenisvolle organisatie
Vidarte Winter Plaza 2020
Andere berichten