Trainen en Presenteren met NLP (TOP-training)

Vidarte trainen en presenteren

De opleiding Trainen en Presenteren met NLP (voorheen TOP-Training: Trainen, Opleiden en Presenteren) is een buitengewoon praktische training voor zowel beginnende als meer ervaren trainers, opleiders en presentatoren. Een openbaring voor iedereen die met groepen werkt. De opleiding stelt je in staat om op een boeiende en indringende manier inzicht en vaardigheden over te dragen op anderen. En wel zodanig dat je boodschap ook werkelijk binnenkomt bij toehoorders en deelnemers. Met een maximaal effect. Je leert zowel te trainen vanuit een heldere structuur en tevens ga je daarbinnen spelen als trainer. Het is eigenlijk net jazz-muziek, het kent een duidelijke structuur waarbinnen je gaat improviseren.

De kracht van de training bestaat uit de praktische toepassing in je eigen praktijk. Je brengt zélf de inhoud van je training of presentatie in. Naast het ontwikkelen van trainers- en presentatievaardigheden is er veel aandacht voor wie jij bent als persoon. Vanuit welke missie en visie werk je met anderen? Hoe kom jij over op een groep mensen? Welke ‘blinde vlekken’ heb je? Wat is het effect van jouw gedrag op jouw omgeving? De persoonlijke groei die hieruit voortkomt is ongekend groot.

Een buitengewoon praktische training

Trainen, opleiden en presenteren is een vak. Trainen en Presenteren met NLP biedt een (inter)actief en speels programma voor zowel beginnende als meer ervaren trainers, opleiders en presentatoren. Aan het einde van de training ben je in staat om op een boeiende en indringende manier inzichten en vaardigheden over te dragen op anderen. Zodanig dat de boodschap met een maximaal effect binnenkomt bij toehoorders en deelnemers.

Wat leer je in de opleiding Trainen en Presenteren met NLP?

Aan het einde van de Trainen en Presenteren met NLP training is de deelnemer beter in staat om op een boeiende en indringende manier inzichten en vaardigheden over te dragen op anderen. Leren presenteren en je huidige vaardigheden verbeteren. Zodanig dat de boodschap dus met een maximaal effect binnenkomt bij alle toehoorders en deelnemers. Een paar dingen die je zoal gaat leren:

  • Vanuit zelfvertrouwen voor een groep staan
  • Optimaal gebruik maken van je lichaam en je stem
  • Hanteren van en spelen met taal
  • Motiveren en activeren van je publiek
  • En meer…
Opleiding NLP Trainen en Presenteren

Praktische Informatie

Tijdens de Trainen en Presenteren met NLP opleiding ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw trainings- en presentatie vaardigheden. De opleiding van Vidarte heeft een praktisch karakter en is toegankelijk voor iedereen die als trainer werkt/wil gaan werken. De opleiding bestaat uit 20 dagdelen van 3 uur. De voorbereiding voor de certificerings-dag bestaat uit minimaal 4 uur.

Bekijk trainingsdata en praktische info

Inhoud van de opleiding

De Trainen en Presenteren met NLP opleiding is een openbaring voor iedereen die met groepen werkt. NLP kennis is geen vereiste om deel te kunnen nemen. De training biedt voor iedere deelnemer veel nieuwe inzichten en vaardigheden in het werken met groepen. Je gaat je eigen stijl ontwikkelen vanuit je persoonlijke kracht.

Kwalificatie en diploma

Aan het einde van de training geven deelnemers een uitgebreide presentatie of training over een zelf ontwikkeld concept. Deze wordt getoetst en beoordeeld volgens de richtlijnen van de IANLP. Het examen wordt eventueel bijgewoond door een externe waarnemer (lid examencommissie). Eventueel kun je na deze opleiding verder met de opleiding Internationaal NLP Trainer. Hierbij kun je een officiële certificering halen als NLP-trainer.

Aanmelden Trainen en Presenteren met NLP

Wil jij je aanmelden voor deze unieke opleiding Trainen & Presenteren met NLP? Wij kijken er naar uit je te verwelkomen in Vught!

Kennismaken met Vidarte

Benieuwd wie Vidarte nu écht is? Je kunt naast de offline kennismakingen ook heel makkelijk online kennismaken.

Andere Master Coach Opleidingen

De Master Coach programma´s, opleidingen en workshops die Vidarte aanbiedt bestaan allen uit een gezonde mix van Persoonlijke Groei en Professionele Communicatie skills. Deze programma´s geven je enerzijds een nog breder fundament onder je NLP en Systemisch Werk kwaliteiten en verrijken je anderzijds als coachende professional.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden in de wereld van de Master Coach Opleidingen?

Welkom bij Trainen en Presenteren met NLP !

De opleiding Trainen en Presenteren met NLP is uitermate geschikt voor iedereen die presentaties of trainingen geeft, en dus voor groepen staat. Voor veel mensen is het spreken in het openbaar een grote angst of uitdaging. Met deze opleiding Trainen en Presenteren met NLP, ontwikkel je de trainer of presentator in jezelf. Op een speelse manier, met vooral veel ‘doen’ transformeer je jezelf als een uitstekend performer.

  • Je gaat met gemak voor groepen staan en weet groepen te boeien
  • Je leert structuur aan te brengen in de presentatie of training
  • Je past unieke NLP technieken toe in de context van het werken met groepen
  • Je ontdekt hoe je jouw eigen training, presentatie vormgeeft of verbeterd

Peter Dalmeijer
NLP trainer & eigenaar Vidarte

Waarom een NLP opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, de ruime historische Ridderzaal en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte is één van de eerste NLP opleidindingsinstituten in Nederland. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en bevinden wij ons in het centrum van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!