TOP Training (Trainen, Opleiden & Presenteren)

De TOP-Training is een buitengewoon praktische training voor zowel beginnende als meer ervaren trainers, opleiders en presentatoren. Een openbaring voor iedereen die met groepen werkt. De opleiding stelt je in staat om op een boeiende en indringende manier inzicht en vaardigheden over te dragen op anderen. En wel zodanig dat je boodschap ook werkelijk binnenkomt bij toehoorders en deelnemers, met een maximaal effect. Je leert zowel te trainen vanuit een heldere structuur en tevens ga je daarbinnen spelen als trainer. Het is eigenlijk net jazz-muziek, het kent een duidelijke structuur waarbinnen je gaat improviseren.

De kracht van de training bestaat uit de praktische toepassing in je eigen praktijk. Je brengt zélf de inhoud van je training of presentatie in. Naast het ontwikkelen van trainers- en presentatievaardigheden is er veel aandacht voor wie jij bent als persoon. Vanuit welke missie en visie werk je met anderen? Hoe kom jij over op een groep mensen? Welke ‘blinde vlekken’ heb je? Wat is het effect van jouw gedrag op jouw omgeving? De persoonlijke groei die hieruit voortkomt is ongekend groot. De TOP-Training is gebaseerd op NLP principes. Tevens bevat de training een op systemisch werk gebaseerd onderdeel: ‘mijn voordeur en mijn achterdeur: wat zet ik in het licht en wat zet ik in de schaduw?’

Een buitengewoon praktische training

Trainen, opleiden en presenteren is een vak. Je treft hierbij NLP vormen aan die concreet gericht zijn op en toegepast zijn binnen het ambacht van trainen en presenteren. Zodanig dat de boodschap met een maximaal effect binnen komt bij toehoorders en deelnemers. Daarmee staat de TOP Training op zichzelf en tevens maakt de opleiding onderdeel uit van de Post HBO opleiding Professioneel Trainer & Internationaal NLP Trainer.

Wat leer je in de TOP Training?

Aan het einde van de TOP Training is de deelnemer beter in staat om op een boeiende en indringende manier inzichten en vaardigheden over te dragen op anderen. Je leert het vak van presenteren en je gaat je huidige vaardigheden sterk verbeteren. Een paar dingen die je zoal gaat leren:

  • Je gaat met gemak voor groepen staan en weet groepen te beoeien
  • Je leert structuur aan te brengen in de presentatie of training
  • Je past unieke NLP technieken toe in de context van het werken met groepen
  • Je ontdekt hoe je jouw eigen training/presentatie vormgeeft of verbeterd
  • Je bent in staat om jouw missie en passie te verbinden aan jouw presentatie of training
  • Je werkt haast ongemerkt aan jouw belemmeringen en schaduwkant, waardoor je je vrij voelt op het podium

Praktische Informatie

De opleiding van Vidarte heeft een praktisch karakter en is toegankelijk voor iedereen die als trainer werkt/wil gaan werken. Het programma is ontwikkeld vanuit NLP principes, modellen en technieken. NLP (Master) Practitioners zullen weer compleet nieuwe NLP-tools leren. De opleiding bestaat uit 20 dagdelen van 3 uur. De voorbereiding voor de certificerings-dag bestaat uit minimaal 4 uur.

Startdatum 18 november 2021.

Bekijk trainingsdata en praktische info

Inhoud van de opleiding

De TOP Training is een openbaring voor iedereen die met groepen werkt. NLP kennis is geen vereiste om deel te kunnen nemen. De training biedt voor iedere deelnemer veel nieuwe inzichten en vaardigheden in het werken met groepen. Je gaat je eigen stijl ontwikkelen vanuit je persoonlijke kracht. We werken met o.a. het format-system, Satir categorieën, Kavak-model, hypnotische taalvormen, lichaam en stem als instrumenten, stage-anchors, groepsontwikkelingsfasen, breakstates, kijken door een systemische bril, bouwen aan je concept en improviserend presenteren.

Kwalificatie en diploma

Aan het einde van de training geven deelnemers een uitgebreide presentatie of training over een zelf ontwikkeld concept. De TOP-Training is los te volgen en ook kun je na deze opleiding verder met de Post HBO opleiding Professioneel Trainer & Internationaal NLP Trainer. Hierbij kun je een NLP en/of Post HBO trainersdiploma behalen, geaccrediteerd worden door NOBTRA en IANLP.

Aanmelden TOP Training

Wil jij je aanmelden voor deze unieke TOP Training? Wij kijken er naar uit je te verwelkomen in Vught!

Kennismaken met Vidarte

Benieuwd wie Vidarte nu écht is? Je kunt naast de offline kennismakingen ook heel makkelijk online kennismaken.

Andere Master Coach Opleidingen

De Master Coach programma´s, opleidingen en workshops die Vidarte aanbiedt bestaan allen uit een gezonde mix van Persoonlijke Groei en Professionele Communicatie skills. Deze programma´s geven je enerzijds een nog breder fundament onder je NLP en Systemisch Werk kwaliteiten en verrijken je anderzijds als coachende professional.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden in de wereld van de Master Coach Opleidingen?

Welkom bij de TOP Training !

De TOP Training is uitermate geschikt voor iedereen die presentaties of trainingen geeft, en dus voor groepen staat. Durf jij jezelf te laten zien? Voor veel mensen is het spreken in het openbaar een grote angst of uitdaging. Met deze TOP Training ontwikkel je de trainer of presentator in jezelf. Op een speelse manier, met vooral veel ‘doen’ transformeer je jezelf als een uitstekend performer.

  • Je gaat met gemak voor groepen staan en weet groepen te boeien
  • Je leert structuur aan te brengen in de presentatie of training
  • Je past unieke NLP technieken toe in de context van het werken met groepen
  • Je ontdekt hoe je jouw eigen training, presentatie vormgeeft of verbeterd

Peter Dalmeijer
NLP trainer & eigenaar Vidarte

Waarom een NLP opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, onze ruime villa en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen in onze prachtige villa in Vught.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!