nlp practioner

Of je nu adviseert, discussieert, instrueert, leiding geeft, coacht of uiting geeft aan je emoties; de kwaliteit van communiceren is altijd van belang. Maar om uit te vinden of jouw communicatie zijn doel bereikt, moet je de reactie van de ander kunnen ‘lezen’. De NLP Practitioner + opleiding biedt daarvoor de tools.

Waar wil je naartoe?

Wat leer je in de opleiding NLP Practitioner +?

De NLP Practitioner + opleiding is een unieke opleiding die volledig recht doet aan dat waar Vidarte voor staat: La Vida en El Arte.

Je leert opgedane kennis aan met dingen als:

 • Vooronderstellingen en basisprincipes van NLP.
 • Een coachmodel en de neurologische niveaus.
 • Zintuiglijke waarneming & rapport (contact maken).
 • Subjectieve waarneming en sub-modaliteiten.
 • Doelen, kaders en strategieën.
 • Taalpatronen: metamodel & Milton model.
 • Ankeren, herkaderen en tijdlijnen.
 • Interventies en technieken: delen, tijdlijnen en de helende beweging.
 • Systemisch werken; je eigen systemische bedding en de systemische werkwoorden.
 • Je krijgt toegang tot een E-learning module.
 • Je ontvangt het boek: “De NLP Coach als Inspirator” van Peter Dalmeijer en het NLP-spel.
groep - nlp practitioner opleiding

Inhoud van de opleiding

Wat kan je tijdens deze opleiding verwachten?

Theorie en praktijk
Je kunt een combinatie van theorie en praktijk verwachten. Je maakt kennis met de principes en methodologieën van Neuro Linguïstisch Programmeren en Systemisch Werk en je past de technieken meteen toe.

Reflectie
Hierdoor ga je kijken naar je eigen leven; hoe doe ik het nu en hoe kan het anders? Je doet inzicht en ervaring op in het coachen met NLP-principes. Daarnaast worden de NLP-begrippen je steeds bekender en zal je ze herkennen in de praktijk.

Agenda

De opleiding bestaat uit 36 dagdelen van 3 uur. Dat is ongeveer 7 maanden met in totaal 18 opleidingsdagen. De tijdsinvestering naast de opleidingsdagen bestaat uit een reeks oefenavonden/-dagen, gemiddeld 10 dagdelen. Tenslotte is de verwachte thuisstudie van literatuur uit de manual, gemiddeld 20 uur.

Startdata

Maandag/dinsdagopleiding: 18 oktober 2021
Vrijdagopleiding: 18 maart 2022

Kies de NLP Practitioner van jouw voorkeur

Vidarte organiseert jaarlijks de NLP Practitioner opleiding op verschillende momenten. Wil je juist wel of niet op werkdagen? Je kunt bij Vidarte kiezen uit 2 vormen. De inhoud en omvang (16 dagen) zijn identiek. In het voorjaar start de ‘vrijdagopleiding’ (ochtend, middag en avond). Na de zomer begint de maandag/dinsdag opleiding (ochtend en middag). Maak je keuze!

Uniek: E-Learning

Bij de NLP Practitioner opleiding van Vidarte ga je aan de slag met een E-learning pakket, een dynamische wijze van NLP ontdekken. In de E-learning tref je een inleiding van elk hoofdstuk aan, zie je videobeelden die NLP technieken zichtbaar maken en toets je jouw eigen kennis. Het maakt jouw NLP reis nog sprankelender.

Bekijk de trainingsdagen en praktische informatie

Kwalificatie en diploma

Deze opleiding is zowel nationaal als internationaal erkend door NVNLPABNLP en IANLP. Wanneer je de opleiding met goed gevolg hebt afgesloten, ontvang je het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.
Hiermee kom je in aanmerking voor een NLP Master opleiding.

Beoordeling
Je persoonlijke groei wordt beoordeeld aan de hand van jouw eigen groeiproces. De professionele ontwikkeling wordt beoordeeld aan de hand van de toepassing van NLP technieken en systemische vormen binnen je eigen werkveld of beroep.

Aanmelden NLP Practitioner +

Wil jij je aanmelden voor deze unieke NLP practioner opleiding? Wij kijken er naar uit je te verwelkomen in Vught!

Kennismaken met Vidarte

Benieuwd wie Vidarte nu écht is? Je kunt heel makkelijk online kennismaken.

Andere NLP opleidingen

Heb jij het NLP Practitioner certificaat al of ben je benieuwd naar groeimogelijkheden na deze opleiding? Bekijk de mogelijkheden!

Welkom bij NLP Practitioner +!

De NLP Practitioner + opleiding is, internationaal gezien, een van de meest gevolgde opleidingen op het vlak van persoonlijke effectiviteit en –groei. Neuro Linguïstisch Programmeren is een krachtig instrument dat mensen professionele communicatieve vaardigheden aanreikt en tevens potentiële kwaliteiten ontwikkelt. Tevens leer door NLP jezelf beter kennen en krijg je tools en technieken om je doelen te bereiken.

 • Wordt zeker en krachtig in je communicatie.
 • Doorbreek belemmerende patronen en emoties.
 • Bereik je doelen en optimaliseer je ‘performance’.
 • Ontwikkel jezelf als professional en mens.
Peter Dalmeijer

Peter Dalmeijer
NLP trainer & eigenaar Vidarte

Buitensessie - NLP opleiding practitioner


Kosten & Locatie

Vrijdagopleiding:                         € 2.795,-

Maandag/dinsdagopleiding:     € 2.795,-

De locatie van de opleiding is Bosscheweg 2A, 5261 AA, Vught

De trainers

Peter Dalmeijer

Directeur Vidarte, Internationaal gecertificeerd NLP trainer, trainer in de opleidingen NLP en Systemisch Werk en de bedrijfstrainingen van Vidarte. Wil je meer weten over Peter? Lees dan hier zijn hele trainersprofiel.

Saskia Janssen

Saskia is trainer in de NLP opleidingen van Vidarte.
Saskia Janssen, Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Wil je meer weten over Saskia lees dan hier haar hele trainersprofiel 

Lia Goossens

Lia is trainer in de NLP opleidingen van Vidarte.
Lia Goossens, Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Wil je meer weten over Lia lees dan hier haar hele trainersprofiel

Yvonne Stams

Yvonne Stams is trainer en mede-ontwikkelaar van de opleidingen in Systemisch Werk van Vidarte. Wil je meer weten over Yvonne lees dan hier haar hele trainersprofiel

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, onze ruime villa en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen in onze prachtige villa in Vught.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!