NLP Master Practitioner

Het toepassen van hoogwaardige en diepgaande coach- en verandertechnieken staan centraal in de opleiding NLP Master Practitioner +.

Net zoals in de opleiding NLP Practitioner+ heeft deze opleiding twee kanten: Je werkt aan jouw eigen communicatie en aan jouw eigen patronen. Tevens leer je als een coach te communiceren en aan de patronen van anderen te werken. Dus dezelfde insteek, maar dan op een hoger niveau en wat dieper op de stof in.

Waar wil je naartoe?

Wat leer je op de NLP Master Practitioner + opleiding?

Als NLP Master Practitioner ben je in staat aan jezelf en anderen de juiste vragen te stellen om de achterliggende ‘verborgen’ patronen zichtbaar te maken. Je kunt gedragspatronen doorbreken, heldere feedback geven en duidelijke kaders aangeven. De NLP Master vult de eerder opgedane kennis uit de practitioner opleiding aan met:

 • Verandertechnieken, taalpatronen en communicatiepatronen
 • Van modelleren naar communicatief meesterschap
 • Werken aan overtuigingen en waarden vanuit een systemisch perspectief
 • Alignement en persoonlijke congruentie realiseren vanuit identiteit en missie
nlp master practitioner groep vidarte

Programma

 • Principe en techniek van modelleren (welke stappen en welke onderdelen).
 • Functie en rangorde/hiërarchie van waarden.
 • Principe en functie van belemmerende overtuigingen (structuur van de overtuiging).
 • Het uitvoeren van een modelleerproces (leerling/meester/coach).
 • Het ontdekken en veranderen van een waardenhiërarchie.
 • Het ontdekken en hanteren van de structuur van de overtuiging. Principes en technieken betrekken op zowel zichzelf als anderen.
 • Bewust van eigen ‘overtredingen’ in generalisaties, vervormingen en weglatingen binnen een bepaalde context.
 • Streven naar congruentie als coach: een coach zijn voor zichzelf en anderen, met flexibiliteit, creativiteit en verantwoordelijkheid.
Bekijk de trainingsdata en praktische informatie

Agenda

De startdata van deze opleidingen zijn:

 • Maandag/dinsdag opleiding: 4 oktober 2021
 • Vrijdag/zaterdag opleiding: 25 maart 2022

Kosten

De NLP Master Practitioner opleiding kost € 2.795,-

Locatie

De locatie van de opleiding is Bosscheweg 2A, 5261 AA, Vught.

Kwalificatie / diploma

Deze opleiding bestaat uit 36 dagdelen van 3 uur (18 hele dagen). Het wordt afgesloten met een praktijkexamen (coachopdracht) en een presentatie over de modelleeropdracht. Het examen duurt 4 dagdelen (2 hele dagen van de 18 dagen) en wordt bijgewoond door een externe waarnemer.

De opleiding geeft je het internationaal erkende certificaat ‘NLP Master Practitioner’ (volgens de criteria van de IANLP: International Association of Neuro-Linguistic Programming). Na het behalen van dit certificaat kan deelnemer besluiten om door te gaan met de NLP Trainer opleiding.

Trainers

Wil je je aanmelden voor de NLP Master Practitioner + opleiding? Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!

Andere NLP opleidingen

Nog geen NLP Practitioner certificaat of wil je juist zien wat de vervolgopleidingen zijn? Bekijk hier alle NLP-opleidingen.

Welkom bij NLP Master Practitioner +!

Waar de NLP Practitioner + een beoefenaar in NLP van je maakt, daar leidt de NLP Master Practitioner + je op tot meesterschap in NLP. Dus ook meesterschap in communicatie. Verrijkt met elementen uit Systemisch Werk en de Wet van de Aantrekking biedt de NLP Master Practitioner + opleiding je een ware reis naar de master in jezelf. Jouw persoonlijke groei hand in hand met het ontwikkelen van hoogwaardige communicatievaardigheden en coachtechnieken. Je gaat op een volgend niveau aan jezelf en NLP werken.

 • Je wordt een meester in communicatie
 • Je leert verandertechnieken toepassen op de hogere neurologische niveaus
 • Je gaat de kunst van modelleren optimaal snappen en toepassen
 • Je zet een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling

Peter Dalmeijer
NLP trainer & eigenaar Vidarte

Waarom een NLP opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, onze ruime villa en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen in onze prachtige villa in Vught.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!