NLP Introductie cursus

NLP Introductie cursus oefenavond

Heb je interesse in NLP? Wil je eerst kennismaken en ervaren wat het is voordat je besluit om met de NLP Practitioner + opleiding te starten? Schrijf je dan nu in voor de NLP introductie cursus en maak kennis met NLP!

Waar wil je naartoe?:

Brochure downloaden

Wat leer je bij de NLP introductie cursus?

De interactie met jouw omgeving is de vorm waarmee jouw communicatie met jezelf tot uitdrukking komt. Wil jij dus op een luchtige, interactieve wijze kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en daarmee het wonderbaarlijke spel ontdekken tussen het bewuste en onderbewuste brein? Dat gaan we in deze cursus doen aan de hand van situaties uit de dagelijkse praktijk.

Wat leer je tijdens de introductie?

 • Meer mentale rust, tijd en energie.
 • Meer mogelijkheden tot je beschikking in de interactie met anderen.
 • Beter aangeven en aanvoelen van jouw grenzen en mogelijkheden.
 • Wat is NLP?
 • Diepere bewustwording van reactiepatronen.
 • Het vergroten van de effectiviteit in de interactie met anderen.

Agenda

De NLP Introductie cursus bestaat uit 3 dagen van elk 2 dagdelen. Na deze opleiding ben je in staat om beter gebruikt te maken van jouw kwaliteiten en van die van anderen. Je zult een grotere invloed hebben op je eigen gedrag en op dat van anderen.

Startdata:

 • 11 september 2019
 • 5 februari 2020
 • 12 juni 2020

Overige opleidingsdagen:

Bekijk de startdata en praktische informatie

Kosten

De NLP introductie opleiding kost €495,-

Als je na deze introductietraining besluit je in te schrijven voor de opleiding NLP Practitioner+, krijg je €247,50 terug van de kosten voor de introductieopleiding.

Locatie

De locatie van de opleiding is St. Jorisstraat 131, 5211 HA, ’s Hertogenbosch

Aanmelden NLP Introductie cursus

Wil je je aanmelden voor de NLP introductie cursus? Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!

Andere NLP-opleidingen

Nog geen NLP Practitioner certificaat of wil je juist zien wat de vervolgopleidingen zijn? Bekijk hier alle NLP opleidingen.

Welkom bij NLP introductie opleiding!

De NLP Introductie training geeft je het perfecte antwoord op de vraag: wat is NLP en hoe is het bij Vidarte? Je doorloopt een soort Neuro Linguïstisch Programmeren proeverij waarbij je meteen een aantal zeer effectieve en krachtige NLP-technieken leert. Je houdt jezelf een spiegel voor: ‘hoe communiceer ik’. De NLP introductie cursus is kort en krachtig en de basis van de vervolgopleidingen.

 • Je leert een reeks essentiële communicatietechnieken.
 • Je ontdekt een aantal eigen patronen en past daar technieken op toe.
 • Je ervaart de veelheid van NLP.
 • Je hebt zicht op de keuze om wel of niet door te gaan met de opleiding NLP practitioner +.

Peter Dalmeijer
Directeur Vidarte, coach en NLP/Systemisch Werk trainer

Trainers

Marjoke Smits is de trainer van de NLP introductie opleiding. Al meer dan 20 jaar ligt de focus in haar werk op persoonlijke vorming van mensen in relatie tot zijn/haar omgeving. Lees nu alles over Marjoke!

Waarom Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, de ruime historische Ridderzaal en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte is één van de eerste NLP opleidindingsinstituten in Nederland. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en bevinden wij ons in het centrum van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!