Heb je interesse in NLP? Wil je eerst kennismaken en ervaren wat het is voordat je besluit om met de NLP Practitioner + opleiding te starten? Schrijf je dan nu in voor de NLP introductie cursus en maak kennis met NLP!

Waar wil je naartoe?:

Brochure downloaden

Wat leer je bij de NLP introductie cursus?

De NLP Introductie training geeft je het perfecte antwoord op de vraag: wat is NLP en hoe is het bij Vidarte? Je doorloopt een soort Neuro Linguïstisch Programmeren proeverij waarbij je meteen een aantal zeer effectieve en krachtige NLP-technieken leert. Je houdt jezelf een spiegel voor: ‘hoe communiceer ik’. De NLP introductie cursus is kort en krachtig en de basis van de vervolgopleidingen. een aantal eigen patronen en past daar technieken op toe.

Wat leer je tijdens de introductie?

 • Door meer inzicht te krijgen in jouw mentale proces (hoe komt het dat ik de dingen doe zoals ik ze doe, hoe ben ik geprogrammeerd) zul je meer rust ervaren
 • De tools om weer of nog meer in jouw kracht te gaan staan
 • Doordat je in staat bent om aan de kant van de oorzaak te gaan staan, kom je erachter dat je ATLIJD een keuze hebt!
 • Daardoor word je nóg succesvoller in jouw communicatie met anderen én jezelf!
 • Dat persoonlijke ontwikkeling/groei LEUK is!

Agenda

De NLP Introductie cursus bestaat uit 2 dagen van elk 2 dagdelen. Na deze opleiding ben je in staat om beter gebruikt te maken van jouw kwaliteiten en van die van anderen. Je zult een grotere invloed hebben op je eigen gedrag en op dat van anderen.

Startdata:

 • 20 september 2021 (2e dag: 21 september) of
 • 9 februari 2022 (2e dag: 10 februari)
Bekijk de startdata en praktische informatie

Kosten

De NLP introductie opleiding kost €395,-

Als je na deze introductietraining besluit je in te schrijven voor de opleiding NLP Practitioner+, krijg je €197,50 terug van de kosten voor de introductieopleiding.

Locatie

De locatie van de opleiding is Bosscheweg 2A, 5261 AA, Vught.

Aanmelden NLP Introductie cursus

Wil je je aanmelden voor de NLP introductie cursus? Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!

Andere NLP-opleidingen

Nog geen NLP Practitioner certificaat of wil je juist zien wat de vervolgopleidingen zijn? Bekijk hier alle NLP opleidingen.

Welkom bij NLP introductie opleiding!

De NLP Introductie training geeft je het perfecte antwoord op de vraag: wat is NLP en hoe is het bij Vidarte? Je doorloopt een soort Neuro Linguïstisch Programmeren proeverij waarbij je meteen een aantal zeer effectieve en krachtige NLP-technieken leert. Je houdt jezelf een spiegel voor: ‘hoe communiceer ik’. De NLP introductie cursus is kort en krachtig en de basis van de vervolgopleidingen.

 • Je leert een reeks essentiële communicatietechnieken.
 • Je ontdekt een aantal eigen patronen en past daar technieken op toe.
 • Je ervaart de veelheid van NLP.
 • Je hebt zicht op de keuze om wel of niet door te gaan met de opleiding NLP practitioner +.

Peter Dalmeijer
Directeur Vidarte, coach en NLP/Systemisch Werk trainer

Karin Lammers

Trainers

Karin Lammers is de trainer van de NLP introductie opleiding.

Waarom Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, onze ruime villa en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen in onze prachtige villa in Vught.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!