Opleiding Internationaal NLP trainer

Internationaal NLP trainer opleiding

De opleiding internationaal NLP trainer is er voor iedereen die zelf mensen wil opleiden in NLP en voor diegenen die hun kennis, vaardigheden en toepassingsmogelijkheden van NLP willen verbreden of verdiepen.

Om Internationaal NLP trainer te worden zijn er een aantal verplichte onderdelen:

De opleidingen NLP Practitioner + en NLP Master Practitioner + zijn voorwaarden voor het vervolgen van het traject. De overige onderdelen kun je op je eigen tempo en volgorde afronden.

Wat leer je tijdens de Internationaal NLP Trainer opleiding?

Tijdens de opleiding word je klaargestoomd om zelf internationaal NLP trainer te worden. Je zult cursisten moeten gaan begeleiden en feedback geven. NLP trainers in opleiding leren middels het mentorschap de volgende zaken:

  • Onbewuste competentie in NLP materie.
  • Model-leren van een trainer.
  • Bekwaam worden in begeleiden van cursisten.
  • Excellentie als coach ontwikkelen.
  • Persoonlijke groei door middel van reflectie en referentie.

Praktische Informatie

De duur van de opleiding internationaal NLP Trainer is niet vast te stellen. Dit is zo omdat deelnemers hun eigen programma’s samenstellen. Wat we wel kunnen stellen is dat de opleiding minimaal 2 jaar in beslag zal nemen. De maximaal toegestane duur is 7 jaar.

Zo kan het zijn dat je begint met het behalen van het Systemisch Coachen certificaat. Daarnaast zul je gaan werken aan je eindwerkstuk en eindpresentatie in een groep van 3 tot 4 personen. Verder krijg je drie dagen intensieve begeleiding waarin je een verdiepingsslag maakt in NLP en je trainersvaardigheden en -attitude.

Bekijk de trainingsdata en praktische informatie

Inhoud van de opleiding

Afhankelijk van de certificaten die je al hebt behaald vul je de opleiding in. De focus ligt uiteindelijk op de eindpresentatie. De internationaal NLP trainers in opleiding geven een presentatie over hun werkstuk. Je wordt beoordeeld op je prestatie als trainer.

Wij bij Vidarte vinden het belangrijk dat je op een pro-actieve wijze zelf een vorm vindt waarin NLP als inhoud of NLP als vorm/concept gebruikt wordt. Cursisten worden aangezet tot de creatie van hun eigen visie, concept en methodiek: een masterproof.

Aanmelden internationaal NLP Trainer

Wil jij graag internationaal NLP Trainer worden? Meld je dan nu aan! Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!

Andere Master Coach Opleidingen

De Master Coach programma´s, opleidingen en workshops die Vidarte aanbiedt bestaan allen uit een gezonde mix van Persoonlijke Groei en Professionele Communicatie skills. Deze programma´s geven je enerzijds een nog breder fundament onder je NLP en Systemisch Werk kwaliteiten en verrijken je anderzijds als coachende professional.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden in de wereld van de Master Coach Opleidingen?

Welkom bij internationaal NLP trainer!

Het traject tot internationaal NLP trainer is een bijzondere route tot professional in NLP. Je leert NLP optimaal te beheersen en over te dragen op groepen, volgens de richtlijnen van de IANLP. Je werkt daarnaast aan je eigen ontwikkeling, om zelf een voorbeeld te kunnen zijn van een juiste NLP attitude. Competentie en congruentie gaan hand in hand in dit meervoudig traject.

  • Je kiest voor een route tot professional opleider in NLP
  • Je wordt een excellente trainer, uiterst bekwaam in NLP
  • Walk your talk: je bent een voorbeeld van je boodschap
  • Je brengt groepen in een proces van groei

Peter Dalmeijer
NLP trainer & eigenaar Vidarte

Waarom een NLP opleiding bij Vidarte?

Jij staat centraal

Ons motto: als het ‘goed’ en ‘leuk’ is, dan pas is het ‘fijn’! Het team van professionele trainers is zeer ervaren in hun vak en doet er alles aan om jouw NLP-reis meer dan te laten slagen. Onze lesmethode, het NLP-spel, E-learning, monitorsysteem, de ruime historische Ridderzaal en goed opgeleide trainers bieden je alle voorwaarden tot een unieke en onvergetelijke NLP opleiding, want voor ons sta jij, als cursist, centraal.

Opleidingsprofessionals

Vidarte is één van de eerste NLP opleidindingsinstituten in Nederland. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Vidarte voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de IANLP, de internationale NLP associatie. Wij blijven onszelf voortdurend ontwikkelen en bevinden wij ons in het centrum van de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch.

80% komt bij ons terug

.. En daar zijn wij trots op! Vidarte biedt naast opleidingen ook workshops, oefenavonden, plazadagen, en bijzondere projecten. Hierdoor kun je op diverse manieren aan jezelf blijven werken. Bekijk wat anderen over ons zeggen.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd wie wij zijn? Kom naar een van onze infoavonden of maak een persoonlijke afspraak om kennis te maken met Vidarte. Liever kennismaken vanaf de bank? Download onze online kennismaking!

Overtuigd dat dit een opleiding voor jou is? Aanmelden is heel makkelijk!