Nieuws

Nieuwsbrief juni 2023

De Vidarte Zomer Intensive komt eraan!

Dit jaar komt het ervan. Een lang gekoesterde wens. Van 23 tot 26 augustus gaan Yvonne Stams-Dalmeijer en Peter Dalmeijer de eerste Vidarte Zomer Intensive verzorgen. Het is geen opleiding, geen coaching, geen retraite, geen vakantie, eigenlijk alles-in-één.

Je zoekt een mooie gelegenheid om weer een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je het liefste in een inspirerende omgeving met een groep gelijkgestemden. Dus in de heerlijke Villa en prachtige tuin van Vidarte in Vught.

In dit unieke zomerevent zetten wij jou centraal. Verwacht van ons iets nieuws en tevens de vertrouwde kwaliteit om diep in je proces te zakken, intens, fijne sfeer, diepgang & lichtheid. Laat je meevoeren naar de laag waar heling kan plaatsvinden.

We hanteren daarbij uiteraard de tools waar jij en wij van houden: familieopstellingen, systemisch coachen, NLP, lichaamswerk, meditaties, healing journeys en fijne avondprogramma’s. Oude wijsheidtradities en moderne coach-technieken brengen we samen. In de avonden geven we je het zomeravondgevoel met lichtheid, integratie, plezier en reflectie.

Meer weten? Lees hier de volledige nieuwsbrief.

Veel leesplezier gewenst!

Nieuwsbrief mei 2023
Nieuwsbrief juli 2023
Andere berichten