Vidarte

In company

In company trainingen van Vidarte

Naast ons brede opleidingsaanbod ontwikkelt Vidarte trainingen, coaching en opleidingen op maat voor uw organisatie. Deze In Company programma’s zijn gericht op organisatieontwikkeling én persoonlijke groei van professionals. Systemisch Werk en NLP vormen ook hier de grondstoffen voor ons aanbod.

Ervaar het met ons

NLP biedt ons een prachtige toolkit waarmee organisaties investeren in persoonlijke groei, een professionele attitude, hoogwaardige communicatie skills, leiderschap- en teamontwikkeling. De, op NLP gebaseerde, maatwerk-trainingen van Vidarte werken op twee lagen: het geeft inzicht, maakt bewust en tegelijkertijd zijn ze heel concreet en direct praktisch toepasbaar.

Systemisch werk geeft organisaties de kans om ongrijpbare belemmeringen in de onderstroom aan te pakken. Wanneer we door een systemische bril naar vraagstukken van teams, afdelingen of de hele organisatie te kijken dan gaan we verborgen dynamieken ontdekken en weer herstellen. Al of niet met behulp van organisatieopstellingen kunnen we verborgen trauma’s zichtbaar maken en ‘helen’.

De unieke werking van onze maatwerk programma’s, met ingredienten uit NLP en Systemisch Werk, leiden tot het vergroten van eigenaarschap van medewerkers, maakt het werk meer betekenisvol, brengt de organisatie in een proces van ontwikkeling en verhoogt daarmee het rendement en succes.

De volgende vragen van organisaties hebben wij vertaald naar een aanbod:

  • Hoe vergroot ik de communicatievaardigheden en professionaliteit van mijn medewerkers?
  • Hoe brengen we onze teams naar optimale samenwerking en hoe vergroten we het gevoel van veiligheid in teams?
  • Ik wil zicht krijgen op de verborgen onderstroom die ons parten speelt en dat aanpakken?
  • In ons managementteam is weinig verbinding en vertrouwen. Hoe kunnen we daar weer beweging in krijgen?
  • We willen onze medewerkers workshops voor hun persoonlijke groei aanbieden, meer zingeving en inspiratie.

De In Company programma’s van Vidarte worden op maat ontwikkeld en/of afgestemd op uw vraag en organisatie. Ons aanbod richt zich op het niveau van de hele organisatie, teams en speciale groepen of individuen.