Workshops In 10 Stappen

Naar aanleiding van de boekpresentatie van twee boeken, geschreven door vier van onze trainers, worden er twee workshops verzorgd. Saskia Janssen en Lia Goossens geven de workshop “In 10 stappen een Excellente Coachhouding, Gebruik NLP voor optimaal contact” behorende bij het gelijknamige boek. De workshop van Yvonne Stams en Peter Dalmeijer “In 10 stappen Systemisch Coachen, Pas eenvoudig(e) systemische vormen toe in coaching” is gebaseerd op hun boek met dezelfde naam.

Waar wil je naartoe?:

Workshop In 10 Stappen Een excellente Coachhouding

Hou je van mensen? Werk je met mensen? En merk je -ook- wel eens dat de communicatie niet helemaal goed verloopt? Wil jij leren om optimaal contact te kunnen maken met je cliënt, partner, student, deelnemer, klant, kind, werknemer? In deze workshop krijg je praktische oefeningen om zowel een goede relatie met jezelf als de ander te creëren en te behouden. Je leert om een grondhouding te realiseren die het fundament vormt voor kwalitatief hoogwaardige relatie(s). Lijkt dat je wat? Schrijf je in!

Praktische informatie

  • De datum wordt nader bepaald (najaar)
  • Kosten: € 50,- p.p.
  • Trainers: Saskia Janssen en Lia Goossens

Workshop In 10 Stappen Systemisch Coachen

Tijdens deze workshop wordt aan de hand van een casus die door één van de deelnemers ingebracht mag worden het principe van systemisch coachen volgens het boek gedemonstreerd. Tevens kun je je vragen over het boek stellen. Aan de hand van één van de vragen wordt een oefening met de groep gedaan.

Praktische informatie

  • Datum: 17 maart 2020
  • Tijd: 14 uur tot 17 uur
  • Kosten: € 50,- p.p.
  • Trainers: Yvonne Stams en Peter Dalmeijer
In 10 stappen excellente coachhouding - Vidarte
Foto Saskia Janssen
Foto Lia Goossens

In 10 stappen een Excellente Coachhouding

Werk jij als coach, trainer, opleider, supervisor, manager, adviseur of leidinggevende en wil je dat de ander zich gezien, gehoord en gevoeld weet in het contact met jou? Wil je leren hoe je zowel met jezelf als met de ander in een optimale relatie blijft? Dan is dit boek voor jou.
Dit boek gaat over een grondhouding voor succesvol leven en werken in relatie tot andere mensen. Je kunt het vergelijken met het fundament van een huis. Alleen met een goed fundament kun je verder bouwen aan je huis en met een optimaal fundament kun je verder bouwen aan de relatie.

In 10 stappen helpen Saskia Janssen en Lia Goossens je om met behulp van NLP  deze grondhouding te realiseren. Met het Attituderad zorg je ervoor dat mensen je snel vertrouwen en zich op hun gemak voelen bij je. Ga ermee aan de slag in je relaties met je klant, familie, vrienden, partner, collega’s, buren en alle andere relaties die je hebt.

Dit boek is vooral praktisch. Met een duidelijke uitleg, herkenbare voorbeelden, tips en opdrachten die je direct kunt gebruiken in je coaching.

Yvonne 10 stappen boek NLP
Peter 10 stappen boek NLP

In 10 stappen Systemisch Coachen

Ben jij coach en komen de volgende vragen je bekend voor: “Ik kom er als coach niet doorheen, mijn vragen blijven rondcirkelen, hoe kom ik op die laag waar het werkelijk om draait? Wat is de laag waar het allemaal begon en hoe raak ik deze aan en breng ik heling?” Dan is dit een geschikt boek voor jou.

In dit boek leer je om aan de hand van systemisch coachen aangevuld met elementen uit NLP, een diepere laag te bereiken. Zo ontstaat een dynamische vorm van coachen, diepgaand en praktisch tegelijk, waarbij je de systemische laag van de coachee meeneemt in je coaching. Het mooie van systemisch coachen is dat het aansluit bij elke coachingsvorm.

Yvonne en Peter nemen je mee naar de laag van de “verborgen dynamieken”. Deze onzichtbare en onbewuste onderstroom beïnvloedt sterk de overtuigingen en belemmerende gevoelens van mensen. In 10 stappen leer je systemische coachtechnieken, waarmee je jouw impact als coach vergroot. Met de praktische opdrachten aan het eind van elke stap kun je direct aan de slag.

Aanmelden workshop(s)

Wil je je aanmelden voor de cursus in 10 stappen? Dat kan gemakkelijk online. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen!

Kennismaken met Vidarte

Maak online kennis met Vidarte en ontdek wie wij echt zijn. Download nu de kennismaking!