Vidarte's Zomer Intensive

Jouw unieke proces, diepgang & lichtheid

 

Vidarte’s Zomer intensive 

Van 23 tot 26 augustus met Yvonne Stams en Peter Dalmeijer 

Je zoekt nu geen opleiding, maar wel een mooie gelegenheid om weer een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je het liefste in een inspirerende omgeving met een groep gelijkgestemden. 

Daar is Vidarte’s Zomer intensive van 23 tot 26 augustus voor bedoeld. In dit unieke zomerevent in de tuin en villa van Vidarte zetten wij, Yvonne Stams en Peter Dalmeijer jou centraal. Verwacht van ons iets nieuws en tevens de vertrouwde kwaliteit om diep in je proces te zakken, intens, fijne sfeer, diepgang & lichtheid. Laat je meevoeren naar de laag waar heling kan plaatsvinden.  

We hanteren daarbij uiteraard de tools waar jij en wij van houden, familieopstellingen, systemisch coachen, NLP, lichaamswerk, meditaties, healing journeys en fijne avondprogramma’s. Oude wijsheid tradities en moderne coachtechnieken brengen we samen. In de avonden geven we je het zomeravondgevoel met lichtheid, integratie, plezier en reflectie.  

De zomer intensive heeft geen vast thema, we stemmen ons af op de groep, op jou en die flow volgen we, in de bovenstroom en de onderstroom.  Daarmee werken we op meerdere lagen tegelijkertijd.  

 In de tuin en villa van Vidarte werken we aan jouw doelen en investeer je in jouw groei. We bieden een groepsprogramma en je krijgt ook je persoonlijke coachsessie en -opstelling. Wat is voor jou een investering van 9 dagdelen waard? Welke emoties beperken je in je dagelijkse leven? Welke weg wil je in het leven inslaan en wat heb je daarbij nog op te halen? Wat wil je leren of bereiken in je werk, loopbaan of praktijk? Kom samen met je partner en werk aan je relatie? Hoe word je een betere versie van jezelf?

Welke spirituele stappen wil je zetten, of omgekeerd, wat zou je graag concreet maken en in beweging willen brengen. Kortom: als je aan jezelf wilt werken, wat zou dat dan zijn?  

We starten op woensdagmiddag (23/8) en eindigen op zaterdagmiddag met een lunch (26/8). In de complete keuken van Vidarte wordt er voor verse, gezonde en lekkere maaltijden gezorgd, waarbij je jouw dieetwensen kunt doorgeven. We willen de groep zoveel mogelijk bij elkaar houden. Je kunt overnachten in de villa, zoals je weet zijn er 3 douches aanwezig. Er is ook plaats voor een buscamper of caravan op onze parkeerplaats en ook mag je (in overleg) je tent opzetten in onze tuin. Of je regelt zelf een passende slaapplek voor jou, elders. 

Praktische informatie  

 Data: 

Woensdag 23 augustus tot en met zaterdag 26 augustus.

Check in: woensdag 23/8 v.a. 13.30 uur
 

Programma:
Woe 14.30 tot 22.00 uur
– diner: 17.30 – 19.30 uur

Don  10.00 tot 22.00 uur
– lunch 13.00 – 14.30 uur
– diner. 17.30 – 19.30 uur

Vrij.   10.00 tot 22.00 uur
– lunch 13.00 – 14.30 uur
– diner. 17.30 – 19.30 uur

Zat.   10.00 tot 12.30 uur
– aansluitend lunch

  • Overnachten op het terrein van Vidarte is gratis
     

 Heb je interesse, neem contact op met Vidarte via Info@vidarte.nl 

We ontmoeten je graag.

Peter & Yvonne

Vidarte’s Zomer Intensive

23 aug
Villa Vidarte
€ 1.225