Vidarte Plaza-Dag

Levenskunst en Veerkracht

De Vidarte Plaza; Het Plein van de Levenskunst en Veerkracht.

 Op zaterdag 16 september vindt de eerste Plaza plaats in Villa Vidarte.

 Het is tijd voor verbinding, inspiratie en creatie.

In een schitterende line-up kun je deelnemen aan workshops gebaseerd op Systemisch Werk, NLP, Huna, in diepgang en lichtheid.

Bovendien is er de première Gevoelige Snaren live on stage. Rake verhaaltjes en mooie liedjes door Nathalie, Michel, Vincent, Adri & Peter

In opmars naar een groot internationaal HUNA event bij Vidarte (voorjaar 2024) brengt onze NLP Master trainer Saskia Janssen ‘’ een vleugje Hawaii bij Vidarte’’

We zijn blij en trots dat we hier onze nieuwe samenwerkingspartner, Team Heartbeats mogen presenteren, groots in Veerkracht. Zij zullen twee workshops verzorgen.

Plenaire Workshops

  • Huna, een vleugje Hawaii bij Vidarte 

Ho’oponopono, misschien heb je er wel eens van gehoord? Het vergevingsritueel uit Hawaii. Als je het googelt, kom je uit bij vier zinnen. In deze opening ervaar je dat deze vier zinnen tekortschieten: het belangrijkste, energetische element is weggelaten (omdat het ‘te diep’ zou gaan).

Saskia’s intentie is je te laten ervaren dat Ho’oponopono kort kan én ‘diep’. Dicht bij de oorsprong van de oude, wijze Hawaiianen van weleer.

Ho’o betekent in gang zetten. Pono betekent goed (maken). Laten we het pono doen! Of liever: ponopono!

  • Gevoelige Snaren: verhaaltjes en liedjes

In 2018 schreef Peter Dalmeijer het best-seller  boek ‘121 gevoelige snaren’. Samen met bevriende door-en-door muzikanten (bekend van RUM en La Ligna) komt het Gevoelige Snaren project nu ‘live’ tot leven. Laat je meevoeren met liedjes uit het hart als voeding  voor de ziel.

Workshops

Workshop Vind je ‘super-power’ met Systemisch coachen; Yvonne Stams

Bert Hellinger laat ons een Systemisch bril en de kunst van het opstellen na. Deze workshop heeft het beide: diepgang en lichtheid. Je voegt op een methodische en vrije manier systemische vormen aan jouw coachskills toe.

Workshop Master je NLP; Saskia Janssen

Saskia neemt je mee naar: je NLP-passie ná de Practitioner. Hoe krijg je op een dieper niveau inzicht en word je bekwamer in het spelenderwijs toepassen van NLP? Ervaar vast hoe je NLP ademt als je kiest voor Master-Practitioner of NLP-trainer.

Workshop Systemisch dynamieken in organisaties; Peter Dalmeijer

Hoe boeiend is het om met een Systemisch blik naar organisaties te kijken? Dat gaat veel verder dan Organisatieopstellingen. In deze workshop raken we de onderstroom, de dynamieken achter het zichtbare.

Workshop Fun & Veerkracht; Katelijne van Tienhoven 

Katelijne, van Team Heartbeats, neemt je in deze dynamische silent headphonesessie mee naar een andere wereld waarin “jezelf op 1 zetten” centraal staat. Want zorgen voor een ander begint altijd bij jezelf.

Workshop NLP als lifestyle en ambacht; Lia Goossens  

De NLP stylist! NLP heeft in haar gereedschapskist de ambachtelijke gereedschappen om te komen tot een levenshoudingmetamorfose die we zelf kunnen inzetten. We worden stylist van ons eigen leven.

Workshop De Veerkrachtige Leider ; Tweelingzussen Danielle en Marlene Stiekema

Danielle en Marlene, samen vormen ze het hart van Team Heartbeats, laten je kennis maken met het Veerkrachtig Leiderschap waarin ze je laten zien hoe je een inspirerende en coachende leider kunt zijn voor jezelf, de mensen om je heen of de organisatie die jij verder helpt!

Workshop NLP & mBraining  = mNLP; Eveline van der Horst

Hoe het werken met je drie breinen aanzienlijk bijdraagt aan hoe je NLP doet en wat er nog meer mogelijk is met NLP!

Workshop De magie van familieopstellingen, maak het mee; Yvonne Stams

Yvonne doet in deze workshop een opstelling en geeft tevens aan wat ze waarneemt, denkt en voelt. Zo geeft ze je een kijkje in de keuken van een familieopsteller. Je krijgt inzicht in de denkwereld die schuil gaat achter de interventies tijdens een opstelling.

Praktische Informatie 

  • Plaats; Villa Vidarte Bosscheweg 2a Vught
  • Datum 16 september 2023
  • 10:00 tot 17:30 uur
  • Lunch, koffie en thee inbegrepen
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Prijs €26,-
  • aanmelden kan tot donderdag 14 september

Tijdschema

Inloop vanaf 10:00 uur

10:30 uur Start Workshop ronde 1 (plenair)

11:30 uur – 12:00 uur Pauze

12:00 uur Start Workshop ronde 2

13:00 uur Lunch inclusief

14:00 uur Start Workshop ronde 3 (plenair)

15:00 uur Pauze

15:50 uur Start Workshop ronde 4

16:30 uur Na Borrelen en Cooling Down

 

 

 

 

 

Vidarte Plaza-Dag

16 sep
Villa Vidarte, Bosscheweg 2a Vught
€ 26