Verdiepingsdagen voor familieopstellers

De 9 verdiepingsdagen ‘Familie Opstellingen’ hebben een gestructureerde opbouw. Er wordt elke dag gewerkt met 3 ingrediënten: Veel meer dan bij Familie Opstellingen wordt er gewerkt met ‘voelen’ via het lichaam, werken met stilte. Deze 9 dagen hebben een onderlinge samenhang en zijn tevens als losse thema’s te volgen.

Elke verdiepingsdag heeft een thema. Deze dagen zijn in serie of los te volgen. Speciaal voor mensen die opgeleid zijn in Systemisch Werk, in het werkveld actief zijn als opsteller, graag willen oefenen en/of in verbinding zijn met vakgenoten en feedback verlangen van Yvonne Stams. Naast Systemische (lichaams-) Werk komen ook (weer) alle Maskers aan bod.

Verdiepingsdagen familieopstellers; € 99,- per dag of alle 9 voor € 750,-.

Startdata: 6 november 2021, 11 december 2021, 22 januari 2022, 19 februari 2022, 19 maart 2022, 2 april 2022, 21 mei 2022, 11 juni 2022 en 9 juli 2022.

Praktische informatie

Thema’s

Dag 1: De essentie van systemisch lichaamswerk. Persoonlijkheid, zielsstroom en lichaam bij elkaar brengen. We werken met stilte opstellingen en ervaren de basis van Systemisch Lichaamswerk.

Dag 2: De polariteit “Gaan en Blijven” van het 1e masker verkennen (structuren). Je welkom voelen, de basis van ons bestaan. De essentie van op de wereld komen, ons basale bestaansrecht.

Dag 3: De polariteit “Vervulling en Tekort” (2e masker). Ontdek je ware vervulling, durf je tekort aan te nemen.

Dag 4: De polariteit “Samen en Apart” (3e masker). Ontdek wie je bent los van een ander. Stap in je Authentieke natuur. Herken symbiose en erken authenticiteit.

Dag 5: De polariteit “Kracht en Kwetsbaarheid” (4e masker). Ontdek de kracht van kwetsbaarheid. Durf je kwetsbaarheid te tonen en je kracht aan te nemen.

Dag 6: De polariteit “Lijden en Geluk” (5e masker). Durf je geluk aan te nemen, ook als er om je heen lijden is. Durf te leunen en minder te dragen.

Dag 7: De polariteit “Vorm en Essentie” (6e masker) Over perfectie en leegte. De dynamiek van je hart en bekken. Breng hart en bekken bij elkaar. Durf jezelf te geven.

Dag 8: Trauma. Systemische delen werken volgens de methode van Rupert. Integreren van afgesplitste delen.

Dag 9: Integratie van voorgaande dagen. De praktijk van Systemisch Lichaamswerk.

Meld je aan voor de workshop

Er zijn 9 dagen gepland speciaal voor familieopstellers. De kosten voor het volgen van één verdiepingsdag bedragen €99,-. Het volgen van alle 9 dagen bedraagt of €750,-. Heb jij interesse in deelname? Meld je aan via: info@vidarte.nl.

Meld je aan