Oefenavonden

NLP en Systemisch Werk is oefenen, oefenen, oefenen

Je volgt een NLP of Systemische opleiding en wilt er alles uithalen. Kom lekker naar de oefenavonden. Of je hebt een cursusdag gemist en gaat dan gewoon op een oefenavond met de gemiste onderdelen aan de slag! Misschien heb je een NLP opleiding gedaan en wil je jouw opgedane kennis up to date houden en regelmatig oefenen!

Samen oefenen onder begeleiding van een van de mentoren (NLP trainers in opleiding). Hoe gaaf is dat? De oefenavonden zijn bedoeld voor iedereen die een NLP opleiding (Practitioner + en Master Practitioner +) of Systemische opleiding (Systemisch Coachen, FamilieOpsteller, Teamwerk) volgt of gevolgd heeft. Cursisten van Vidarte, ex-cursisten van Vidarte en (ex-) NLP cursisten van andere instituten zijn welkom op de oefenavonden.

Tijdens de avond worden er afspraken gemaakt: ‘wie wil wat leren, wie wil wat oefenen”? We werken in twee ronden, voor en na een pauze. Ieder brengt de eigen behoefte in en het oefenen kan beginnen. De mentoren begeleiden het proces zodat je effectief en gericht kunt oefenen met de door jou gekozen technieken.

Events

Filter Events

18Dec10:3012:30Informatieochtend NLP & Systemisch Werk

21Dec10:0017:00Personal Performance

12Jan10:0017:00Huna Introductie-workshop

Meld je aan voor een van onze oefenavonden!

De kosten van deelname bedragen € 10,00, bij binnenkomst contant te voldoen bij de aanwezige mentor.

Aanmelden Infoavonden,- ochtenden/oefenavonden/opstellingsavonden
reCAPTCHA